🌾ILIOS Kristallglas Graffity Blues Becher 36 cl | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ILIOS Kristallglas Graffity Blues Becher 36 cl

1.40 kg
Oplev elegancen i ILIOS Kristallglas Graffity Blues Becher! Dette fantastiske glasbæger, der er fremstillet af krystal i overlegen kvalitet, er en uundværlig tilføjelse til dit køkkenudstyr. Det unikke graffitiblues-design tilføjer et kunstnerisk touch, som gør det perfekt til enhver lejlighed. Nyd dine drikkevarer med stil; uanset om det er din morgenjuice eller aftencocktail, vil dette bæger løfte din drikkeoplevelse. ILIOS Kristallglas Graffity Blues Becher - raffinement og stil i et krystalglasbæger! Få dit i dag.

10,39 €

10,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev elegancen og raffinementet i ILIOS Kristallglas Graffity Blues Becher. Dette førsteklasses glas er ikke bare et drikkekar, men et stilfuldt statement. Det udsøgte design, der er inspireret af graffitiblues, afspejler en følelse af kunst og lidenskab, der adskiller det fra almindelige glasvarer.

Bægeret er fremstillet af krystalglas af høj kvalitet, hvilket garanterer holdbarhed og lang levetid. Det er perfekt til servering af dine yndlingsdrikke, uanset om det er en afkølet cocktail, en robust rødvin eller en forfriskende iste. Glassets dybblå nuance tilføjer et ekstra lag af visuel appel, så hver slurk føles som en særlig lejlighed.

ILIOS Graffity Blues Becher er designet med en generøs kapacitet, så du kan nyde dine drinks uden konstante genopfyldninger. Den er alsidig og passer til både afslappede og formelle omgivelser. Uanset om det er en familiemiddag, en romantisk date eller en soloaften med din yndlingsbog, forbedrer denne becher din drikkeoplevelse.

Den er nem at rengøre og vedligeholde og er en ideel tilføjelse til din samling af køkkenudstyr. Og så er den en betænksom gave til dem, der sætter pris på de finere ting i livet.

Oplev ILIOS Kristallglas Graffity Blues Becher. Det er ikke bare et glas, det er en livsstil. Drik med stil, nyd smagen, og løft dine hverdagsoplevelser.
Produktinformation
Ilios
Ny
chat Anmeldelser (0)