🌾ILIOS Kristallglas Graffity Jazz Becher 31 cl | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ILIOS Kristallglas Graffity Jazz Becher 31 cl

1.40 kg
Vi præsenterer ILIOS Kristallglas Graffity Jazz Becher - din perfekte ledsager, når du skal nippe til dine yndlingsdrikke. Dette krystalglas er håndlavet med upåklagelige detaljer og udstråler elegance og raffinement. Det unikke graffiti-jazz-design tilfører et strejf af modernitet og opfylder behovene hos den moderne kender. Det er ideelt til enhver lejlighed, og det er mere end bare et glas, det er et statement om stil og smag. Nyd dine drinks med et strejf af klasse med ILIOS Graffity Jazz Becher. Husk, at store øjeblikke starter med en skål!

8,69 €

8,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Mød ILIOS Kristallglas Graffity Jazz Becher! Dette smukke glasbæger tilføjer et strejf af elegance og raffinement til enhver lejlighed. Bægeret er fremstillet af krystalglas af høj kvalitet og er designet til at imponere. Graffity Jazz Becher har et unikt, graffiti-inspireret design, der er lige så levende og livligt som en jazzmelodi. Det er virkelig et kunstværk, der helt sikkert vil fange dine gæsters opmærksomhed!

Bægeret er perfekt til servering af dine yndlingsdrikke og har en generøs kapacitet, så du kan nyde din drink i ro og mag. Det krystalklare glas fremhæver smukt farven og teksturen på din valgte drik og forbedrer din drikkeoplevelse.

ILIOS er kendt for deres stilfulde glasvarer af høj kvalitet, og denne Graffity Jazz Becher er ingen undtagelse. Den robuste konstruktion sikrer, at den kan holde til regelmæssig brug, samtidig med at den bevarer sit fantastiske udseende. Bægeret tåler også opvaskemaskine, hvilket gør oprydningen efter din sammenkomst til en leg.

Uanset om du er vært for en formel middag, en afslappet komsammen eller bare nyder en stille aften derhjemme, vil ILIOS Kristallglas Graffity Jazz Becher helt sikkert løfte din samling af drikkevareudstyr. Det er ikke bare et bæger, det er en samtalestarter. Så hvorfor ikke forkæle dig selv eller give den til en, du holder af? Du vil ikke fortryde det!
Produktinformation
Ilios
Ny
chat Anmeldelser (0)