LIBBEY HOBSTAR Trinkglas grün 0,35l | Andre alkoholiske drikke | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LIBBEY HOBSTAR Trinkglas grün 0,35l

1.40 kg
Oplev tidligere tiders elegance med Libbeys Hobstar Trinkglas i en rig grøn nuance. Glasset er perfekt til din yndlingsdrik og udstråler en vintagecharme, der suppleres af indviklede diamantskårne detaljer. Dets robuste design sikrer holdbarhed, mens den unikke grønne farve giver din borddækning et pift af farve. Løft din drikkeoplevelse, uanset om det er en afslappet drink eller en festlig skål. Libbey Hobstar Trinkglas er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er ikke bare et glas, men en samtalestarter. Nyd at sippe med stil med dette udsøgte stykke drikkevare!

11,09 €

11,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer det betagende Libbey Hobstar Trinkglas i en fantastisk grøn nuance. Dette klassiske glas er en sikker måde at løfte din drikkeoplevelse på. Dette glas er fremstillet af Libbey, et firma, der er kendt for sit overlegne håndværk og innovative design, og det er ikke bare en beholder til dine yndlingsdrikke, det er et kunstværk.

Hobstar Trinkglass er fremstillet af glas i høj kvalitet og er holdbart og designet til at modstå hverdagens strabadser. Det er en perfekt blanding af stil og funktionalitet. Det indviklede hobstar-mønster, der er ætset på glasset, giver det en vintagecharme, mens den livlige grønne farve tilføjer et moderne twist.

Dette glas handler ikke kun om æstetik, det er også designet til komfort. Det ligger godt i hånden og gør hver slurk til en fornøjelse. Med en kapacitet til dine yndlingsdrikke, fra vand til vin, er det alsidigt nok til at kunne bruges til enhver lejlighed - uanset om det er en formel middag eller en afslappet sammenkomst.

Libbey Hobstar Trinkglas i grøn tåler opvaskemaskine, hvilket gør rengøringen til en leg. Det betyder mere tid til at slappe af og nyde din drink. Det er også en fremragende gave til en drink-connaisseur i dit liv. Sæt den sammen med en flaske af deres yndlingsdrik, og du har en gave, de vil elske.

Drik med stil, og gør enhver lejlighed til noget særligt med Libbey Hobstar Trinkglas i grøn. Det er mere end bare et glas. Det er et statement. Køb nu og tilføj et strejf af elegance til din glassamling!
Produktinformation
Libbey
Ny
chat Anmeldelser (0)