LIBBEY HOBSTAR Trinkglas klar 0,35l | Andre alkoholiske drikke | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LIBBEY HOBSTAR Trinkglas klar 0,35l

1.40 kg
Oplev elegancen i Libbeys Hobstar Trinkglas i klar. Dette fantastiske glas, der er inspireret af det tidlige 20. århundrede, giver dit bord et vintagepræg. Det er perfekt til servering af dine yndlingsdrikke og har et unikt design med indviklede detaljer. Den robuste konstruktion sikrer langvarig brug, mens den klare finish forstærker den sofistikerede stil. Uanset om det er en afslappet drink eller en festlig skål, løfter Libbey Hobstar Trinkglas enhver lejlighed. Nyd den tidløse charme ved dette smukke glas, der er fremstillet til at imponere og bygget til at holde. Dette er ikke bare et glas, det er en oplevelse.

9,29 €

9,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Libbey Hobstar Trinkglass - din nye go-to til enhver lejlighed! Dette exceptionelt udformede klare glas er ikke bare en almindelig drikkevare. Det er et bevis på tidløs elegance og overlegen kvalitet.

Med sit vintage-inspirerede design tilfører vores Hobstar Trinkglass et øjeblikkeligt strejf af raffinement til enhver borddækning. Med et fantastisk geometrisk mønster, der funkler i lyset, er dette glas en garanteret samtalestarter. Men det handler ikke kun om æstetik. Dette glas er lige så funktionelt, som det er smukt.

Libbey Hobstar Trinkglass har en generøs kapacitet og er perfekt til at nyde en bred vifte af drikkevarer. Uanset om du nipper til en forfriskende iste på en doven eftermiddag eller skåler for de gode tider med lidt bobler, er du dækket ind med dette glas. Den robuste konstruktion sikrer, at det kan holde til at blive brugt hver dag.

Komforten er heller ikke en eftertanke. Glassets kraftige bund giver stabilitet, mens den afrundede form passer perfekt i hånden, så hver tår bliver en behagelig oplevelse.

Libbey Hobstar Trinkglass tåler opvaskemaskine, hvilket gør rengøringen til en leg. Ingen grund til at bekymre sig om besværlig håndopvask eller om, at designet falmer med tiden. Dette glas er bygget til at holde og vil bevare sin glød selv efter utallige vaskecyklusser.

Vælg Libbey Hobstar Trinkglass til dit næste middagsselskab, familiesammenkomst eller bare til hverdagsbrug. Det er mere end bare et glas; det er en smagserklæring og en fejring af livets små luksusting.

Gør dig klar til at løfte din drikkeoplevelse. Libbey Hobstar Trinkglass er ikke bare et køb; det er en investering i stil, komfort og kvalitet. Bestil dit i dag!
Produktinformation
Libbey
Ny
chat Anmeldelser (0)