🌾ILIOS Grappakelch 10,5 cl | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ILIOS Grappakelch 10,5 cl

1.40 kg
Oplev smagen af luksus med ILIOS Grappakelch. Dette udsøgte glas er ikke bare et drikkekar, det er et statement. Dets elegante design og overlegne håndværk gør det til den perfekte ledsager til din yndlingsspiritus. Med sin generøse kapacitet giver det masser af plads til is og mixere, men det er alligevel kompakt nok til en intim sammenkomst. Nip med stil med ILIOS Grappakelch - et strejf af klasse, der løfter din drikkeoplevelse. Det er mere end bare et glas, det er en livsstil.

9,69 €

9,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Slip den sande essens af dine yndlingsdrikke løs med ILIOS Grappakelch. Dette smukt udformede glas giver din drikkeoplevelse et strejf af elegance. ILIOS Grappakelch er perfekt til at nyde den rige og komplekse smag af grappa, spiritus eller likør og er designet til at fremhæve aromaen og smagen af dine drinks.

Dette høje, slanke glas er lavet af eksperter for at gøre det til en absolut fornøjelse at nippe til det. Designet er slankt, men robust, hvilket gør det både praktisk og stilfuldt. Det klare glas viser smukt farven på din drink, hvilket øger den visuelle appel.

Uanset om du er vært for et middagsselskab, nyder en stille aften derhjemme eller bare slapper af efter en lang dag, er ILIOS Grappakelch din ultimative ledsager. Det sofistikerede design tilføjer et strejf af luksus til enhver lejlighed. Og så er den nem at rengøre, så du kan bruge mindre tid på pligter og mere tid på at nyde dine yndlingsdrikke.

Så hvorfor vente? Løft din drikkeoplevelse med ILIOS Grappakelch! Det er ikke bare et glas, det er en livsstil. Forkæl dig selv, eller giv det til en, du holder af. Dette grappaglas er en must-have tilføjelse til enhver drinkssamling.
Produktinformation
Ilios
Ny
chat Anmeldelser (0)