🌾APS Barlöffel mit Stößel Edelstahl kupfer 28 cm | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

APS Barlöffel mit Stößel Edelstahl kupfer 28 cm

1.40 kg
Tilføj et strejf af luksus til din samling af barudstyr med APS Barlöffel med Stößel. Dette enestående værktøj, der er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet og har en elegant kobberfinish, er et must for enhver cocktailentusiast. Designet med to funktioner har en ske i den ene ende og en muddler i den anden, hvilket gør den perfekt til at røre, mose og blende cocktailingredienser. APS Barlöffel med Stößel er en uundværlig tilføjelse til din hjemmebar eller en betænksom gave til mixologen i dit liv og er indbegrebet af stil og funktionalitet. Køb den i dag, og gør din cocktailoplevelse endnu bedre.

20,39 €

20,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer APS Barlöffel med Stößel - din perfekte ledsager til at lave udsøgte cocktails. Denne barske er fremstillet af rustfrit stål i høj kvalitet og har en elegant kobberfinish, der tilføjer et strejf af raffinement til din samling af barudstyr. Det holdbare design sikrer, at den er bygget til at holde, selv i de mest travle barer.

Men det er ikke alt. Denne barske ser ikke bare godt ud, den er også utrolig funktionel. Den har en indbygget muddler, eller 'Stößel', i bunden, så du nemt kan knuse og blande ingredienser direkte i dit glas. Uanset om du skal muddle mynte til en Mojito eller knuse sukker til en Old Fashioned, gør vores barske det til en leg.

APS Barlöffel med Stößel er ikke kun for professionelle bartendere. Dens brugervenlige design er også perfekt til hjemmemixologer. Så uanset om du er cocktail-connaisseur eller lige er begyndt, er denne barske et must-have-værktøj til din samling.

Kort sagt er APS Barlöffel med Stößel mere end bare en barske; det er en investering i dit cocktailspil. Så hvorfor vente? Tilføj et strejf af elegance til dit barudstyr i dag med APS Barlöffel med Stößel i stilfuldt kobber. Dine cocktails vil takke dig.
Produktinformation
APS
Ny
chat Anmeldelser (0)