🌾Bormioli Rocco YPSILON Margaritaglas 33,5 cl | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bormioli Rocco YPSILON Margaritaglas 33,5 cl

1.40 kg
Nyd din yndlingsmargarita med stil med Bormioli Rocco YPSILON Margaritaglas. Dette elegante glas er fremstillet i Italien og giver enhver lejlighed et sofistikeret præg. Det glatte, klare design fremviser dine farverige cocktails i al deres pragt. Den robuste stilk sikrer et sikkert greb, mens den brede kant er perfekt til saltning. Gør din næste skål uforglemmelig med Bormioli Rocco YPSILON Margarita Glass. En nødvendighed i enhver margarita-elskers samling!

12,89 €

12,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Sip med stil med Bormioli Rocco YPSILON Margarita Glass. Dette elegante stykke glas er perfekt til at underholde venner eller nyde en stille aften. Margaritaglasset er fremstillet i Italien og kombinerer traditionelt håndværk med et moderne, slankt design, der helt sikkert vil imponere.

YPSILON Margarita Glass er ikke bare et glas - det er en oplevelse. Den unikke form fremhæver smagen af din yndlingsmargarita og gør hver eneste tår til en mindeværdig oplevelse. Uanset om det er en klassisk lime-margarita eller en eksotisk passionsfrugtblanding, vil dette glas få dine cocktails til at smage endnu bedre.

Bormioli Rocco YPSILON Margarita Glass er også bygget til at holde. Den holdbare konstruktion sikrer, at det kan holde til daglig brug, og designet, der tåler opvaskemaskine, gør rengøringen til en leg. Så du kan fokusere på at nyde din drink, ikke på at vaske op.

Men det, der virkelig adskiller dette margaritaglas, er dets stil. Bormioli Rocco YPSILON Margarita Glass er et kunstværk. De elegante kurver og det klare, funklende glas tilfører enhver borddækning et strejf af raffinement. Det er den perfekte måde at løfte din hjemmebar på eller imponere til din næste fest.

Konklusionen er, at Bormioli Rocco YPSILON Margarita Glass er mere end bare et glas - det er en fejring af god smag. Så hvorfor vente? Bring et strejf af italiensk elegance til dit hjem med Bormioli Rocco YPSILON Margarita Glass i dag. Skål for gode tider, gode venner og endnu bedre drinks!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)