Stölzle Lausitz Martiniglas bronze ohne Eichung | Andre alkoholiske drikke | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stölzle Lausitz Martiniglas bronze ohne Eichung

1.40 kg
Oplev luksus med Stölzle Lausitz Bronze Martiniglas. Dette førsteklasses tyske glas har en tidløs elegance, som helt sikkert vil løfte dine cocktailaftener. Det er fremstillet med en elegant bronzefinish og er den perfekte ledsager til dine martiniaftener, hvor det tilføjer et strejf af raffinement til hver slurk. Glasset er uden kalibrering, så du kan nyde din drink, lige som du vil have den. Uanset om du er nybegynder eller cocktailkender, vil dette Martiniglas levere en uovertruffen drikkeoplevelse. Tilføj et strejf af klasse til din samling af barudstyr med Stölzle Lausitz Bronze Martiniglas.

15,29 €

15,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Giv dine cocktails et løft med Stölzle Lausitz Martiniglas i fantastisk bronze! Dette er ikke bare et glas, det er et statement piece til din bar eller dit køkken. Martiniglasset er håndlavet af den anerkendte tyske glasproducent Stölzle Lausitz og kombinerer tidløs elegance med et moderne twist.

Den unikke bronzefarve tilføjer et uventet touch til din drinkspræsentation, så hver slurk føles speciel. Uanset om du er martini purist eller elsker at eksperimentere med nye cocktailblandinger, er dette glas et must-have. Det er ikke kalibreret, hvilket giver dig frihed til at blande dine drinks, som det passer dig.

Stölzle Lausitz Martiniglas bronze er designet til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. De slanke linjer og den elegante stilk giver et behageligt greb, så du nemt kan røre rundt og nippe. Og så er det lavet af glas i høj kvalitet, som er modstandsdygtigt over for brud, hvilket sikrer, at det vil pryde dine sammenkomster i mange år fremover.

Så hvorfor vente? Tilføj et strejf af raffinement til dine cocktailsessioner med Stölzle Lausitz Martiniglas bronze. Det er mere end bare et glas - det er en samtalestarter, en stemningsskaber og et vidnesbyrd om din upåklagelige smag. Skål på det!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)