Stölzle Lausitz New York Bar Shotglas ohne Eichung | Andre alkoholiske drikke | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stölzle Lausitz New York Bar Shotglas ohne Eichung

1.40 kg
Gør dig klar til at skåle med Stölzle Lausitz New York Bar Shot Glass! Dette slanke, stilfulde shotglas er fremstillet i Tyskland og er perfekt til din yndlingsspiritus. Uden kalibreringsmærker har det et rent, minimalistisk design, der løfter dit barudstyr. Nyd dine shots med krystalklar præcision og et strejf af elegance. Glasset af høj kvalitet sikrer en holdbar og langtidsholdbar tilføjelse til din samling. Så hvorfor vente? Gør din næste fest mere mindeværdig med Stölzle Lausitz New York Bar Shot Glass. Skål for gode tider med godt selskab!

6,39 €

6,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den transformerende kraft i Stölzle Lausitz New York Bar Shot Glass. Dette tyskfremstillede glas er uovertruffent i elegance og funktionalitet og et must-have for enhver barentusiast. Uanset om du er en afslappet drikker eller en professionel bartender, vil Stölzle Lausitz shotglasset løfte din drikkeoplevelse til nye højder.

Dette shotglas er designet af de verdenskendte glasmagere i Lausitz, Tyskland, og er en udsøgt blanding af tradition og innovation. Det er ikke bare et snapseglas, det er et kunstværk med sit slanke design, glatte finish og uovertrufne klarhed.

Men Stölzle Lausitz-shotglasset ser ikke bare godt ud - det fungerer endnu bedre. Det er fremstillet af blyfri krystal og giver en ren, uforfalsket smag hver gang. Desuden sikrer den robuste konstruktion, at det kan modstå hverdagens strabadser.

Stölzle Lausitz shotglas er perfekt til at servere din yndlingsspiritus og får enhver drink til at smage bedre. Det unikke design fremhæver smagen og aromaen i dine foretrukne shots og gør hver slurk til en uforglemmelig oplevelse.

Tag din hjemmebar til det næste niveau med Stölzle Lausitz New York Bar Shot Glass. Det er ikke bare et glas, det er en samtalestarter, en smagserklæring og et vidnesbyrd om kunsten at drikke. Oplev forskellen i dag, og løft din drikkeoplevelse til nye højder.

Husk, at når det gælder glas, er der ingen kompromiser med kvaliteten. Vælg Stölzle Lausitz, og drik med stil. Skål for de finere ting i livet!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)