🌾Arcoroc GIN Shotglas ohne Eichung | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Arcoroc GIN Shotglas ohne Eichung

1.40 kg
Slip din indre mixolog løs med Arcoroc GIN Shot Glass. Dette smarte shotglas er perfekt til de intime sammenkomster eller vilde fester og er designet til at løfte din ginsmagningsoplevelse. Det er lavet af robust glas i høj kvalitet og lover langvarig brug, så det overlever selv de mest voldsomme fester. Og det bedste af det hele? Det er kalibreringsfrit, hvilket giver dig fleksibilitet og frihed, når du hælder. Arcoroc GIN Shot Glass er ikke bare et drinktilbehør, det er et statement af elegance og raffinement. Så hvorfor ikke få dit i dag og tage dit ginspil til det næste niveau?

3,49 €

3,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den rene glæde ved at nippe til din yndlingsgin fra et Arcoroc Gin Shot-glas. Dette shotglas er designet med absolut raffinement og er et must-have for alle gin-connaisseurs. Det ergonomiske design passer perfekt i din hånd, så du kan nyde din drink komfortabelt.

Det er fremstillet af Arcoroc, et brand, der er kendt verden over for sit drikkeudstyr af høj kvalitet, så du kan stole på, at dette shotglas holder til tidens tand. Det er fremstillet af førsteklasses glasmateriale og giver maksimal klarhed, så du virkelig kan nyde farven og konsistensen af din gin.

Dette shotglas er ikke kun til gin. Brug det til at servere anden spiritus, likører eller endda dessert-shots. Dets alsidighed gør det til en ideel tilføjelse til enhver hjemmebar, restaurant eller fest.

Arcoroc Gin Shot-glasset er uden kalibrering, hvilket giver det et slankt, minimalistisk look. Det er den perfekte blanding af funktionalitet og æstetik, som helt sikkert vil imponere dine gæster. Det tåler også opvaskemaskine, hvilket gør oprydningen til en leg.

Så hvorfor vente? Løft din gin-oplevelse med Arcoroc Shot-glasset. Det er ikke bare et glas, det er et livsstilsstatement. Bestil dit i dag, og slut dig til de mange tilfredse kunder, der sværger til Arcoroc-kvaliteten. Skål for gode tider og endnu bedre drinks!
Produktinformation
Arcoroc
Ny
chat Anmeldelser (0)