🌾APS Boston Shaker Kupfer 2-teilig mit Glas | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

APS Boston Shaker Kupfer 2-teilig mit Glas

1.40 kg
Få gang i festen med APS Boston Shaker Kupfer! Dette førsteklasses cocktailshaker-sæt, komplet med en stilfuld kobberfinish og tilhørende glas, er din perfekte partner til sociale sammenkomster. Det er lavet med holdbarhed og brugervenlighed for øje, så det er en leg at piske dine yndlingscocktails sammen. Ingen baropsætning er komplet uden denne perle. Den er ikke kun funktionel, men den luksuriøse kobberfarve tilfører et strejf af elegance til ethvert køkken eller hjemmebar. Kom i gang med at mikse en storm med APS Boston Shaker Kupfer i dag!

32,19 €

32,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
APS Boston Shaker Copper er et must-have for alle, der kan lide at blande deres yndlingscocktails. Dette førsteklasses cocktailshaker-sæt vil tilføje et strejf af elegance og raffinement til din hjemmebar eller dit køkken. Det har en unik kobberfinish, der ikke kun er æstetisk, men også holdbar og modstandsdygtig over for slitage.

Det gode ved denne Boston Shaker er, at den leveres med et glas - en perfekt kombination til alle dine cocktailbehov. Glasset passer perfekt i shakeren, så du nemt kan blande dine drinks uden at svine eller spilde. Glasset giver dig også mulighed for at se, hvad der sker inde i shakeren, så du kan sikre dig, at din drink bliver blandet perfekt hver gang.

Selve shakeren er lavet af kobber af høj kvalitet, som ikke bare ser fantastisk ud, men også sikrer fremragende varmeledning. Det betyder, at dine drinks holder sig kolde i længere tid, så du kan nyde dem i dit eget tempo. Kobberkonstruktionen er også meget holdbar, hvilket sikrer, at shakeren kan holde til selv den mest entusiastiske cocktailshaking.

Denne Boston Shaker er nem at rengøre og vedligeholde. Du skal blot vaske den i hånden med varmt sæbevand, så vil den se ud som ny i mange år fremover.

Uanset om du er en erfaren bartender eller en cocktailentusiast, er APS Boston Shaker Copper med glas en fantastisk tilføjelse til enhver barudstyrssamling. Det er ikke bare et redskab - det er et uundværligt stykke udstyr, som vil løfte dine evner til at lave cocktails til nye højder.

Så hvorfor ikke forkæle dig selv med dette elegante cocktailshaker-sæt fra APS? Med sin fantastiske kobberfinish og konstruktion af høj kvalitet vil det helt sikkert imponere dine gæster til dit næste cocktailparty. Mix, shake og server med stil med APS Boston Shaker Copper.
Produktinformation
APS
Ny
chat Anmeldelser (0)