Stauning CURIOUS Danish White Dog 43% Vol. 0,7l | Andre alkoholiske drikke | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stauning CURIOUS Danish White Dog 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Gør dig klar til at pirre dine smagsløg med Stauning CURIOUS Danish White Dog. Denne dejlige spiritus giver din cocktailoplevelse et unikt dansk twist. Den er fremstillet med præcision og omhu og udstråler en uimodståelig blanding af aromatisk duft og robust smag. Det er den perfekte ledsager til en hyggelig aften eller en livlig fest. Oplev den sande essens af dansk håndværk med hver slurk. Så er du blevet nysgerrig? Prøv Stauning CURIOUS Danish White Dog i dag og løft dit humør til et helt nyt niveau!

44,19 €

44,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Glæd dine sanser med Stauning CURIOUS Danish White Dog, en unik og spændende spiritus, der hurtigt vinder popularitet blandt entusiaster verden over. Denne umodnede whisky er sprængfyldt med smag og karakter og er et sandt bevis på dansk håndværk.

Stauning CURIOUS Danish White Dog er ikke en helt almindelig whisky. Denne "hvide hund" er ulagret, hvilket betyder, at den er aftappet direkte efter destillering, hvilket giver en ren, klar spiritus, der er robust og fuld af smag. Det er et modigt valg for dem, der sætter pris på whiskys rå essens, umaskeret af påvirkningerne fra aldrende fade.

Stauning CURIOUS Danish White Dog er fremstillet i hjertet af Danmark og er indbegrebet af skandinavisk enkelhed og kvalitet. Hver dråbe er destilleret med præcision ved hjælp af lokalt korn og traditionelle danske destillationsmetoder. Hvad er resultatet? En spændende spiritus, der er lige så rig på smag, som den er på arv.

I munden byder Stauning CURIOUS Danish White Dog på en herlig symfoni af smagsnuancer. Du finder noter af frisk korn, sød malt og et strejf af frugt, efterfulgt af en varm, blød finish. Det er et spændende sensorisk eventyr, perfekt til at nyde rent eller som base for dine yndlingscocktails.

I glasset er Stauning CURIOUS Danish White Dog krystalklar, hvilket afspejler dens ubehandlede natur. Det er et syn, der vækker nysgerrighed og inviterer dig til at tage en slurk. Og med sin smukt designede flaske er den en opsigtsvækkende tilføjelse til enhver bar eller spiritussamling.

Stauning CURIOUS Danish White Dog er mere end bare en spiritus - det er en oplevelse. En hyldest til traditionel dansk destillation, en fejring af rå, umaskerede smage og en rejse i sensorisk udforskning. Så hvorfor ikke blive nysgerrig og udforske en verden af ubehandlet whisky med Stauning CURIOUS Danish White Dog? Det er et eventyr, du sent vil glemme.
Produktinformation
Stauning
Ny
Brand
Stauning Distillery
Oprindelsesland
Danmark
Sortering
Rye
chat Anmeldelser (0)