New Grove Café Liqueur of Mauritius 26% Vol. 0,7l | Andre alkoholiske drikke | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

New Grove Café Liqueur of Mauritius 26% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den eksotiske smag af New Grove Café Liqueur of Mauritius. Denne unikke blanding indfanger den rige, fløjlsbløde smag af café, forstærket med et subtilt strejf af vores tropiske øs fineste spiritus. Den er ideel til kaffeelskere, der søger et ekstra kick, og kan nydes ren, med is eller som cocktailmixer. Oplev en ægte mauritisk nydelse med hver slurk af New Grove Café Liqueur. Løft dine smagsløg, og fordyb dig i New Groves luksuriøst overbærende verden. Drik ikke bare, smag på eventyret!

18,89 €

18,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer New Grove Café Liqueur of Mauritius - en herlig, eksotisk bryg, der vil tage din gane med på en tropisk rejse. Denne unikke likør er en sand legemliggørelse af den levende kulturarv og rige, naturlige skønhed i Mauritius.

New Grove Café Liqueur er fremstillet med passion og præcision og består af en lækker blanding af førsteklasses rom og omhyggeligt ristede kaffebønner. Når du tager din første slurk, vil du blive omsluttet af den robuste smag af mørk chokolade og vanilje, understøttet af rommens varme. Det er som et hyggeligt kram indefra og ud!

Denne likør er perfekt afbalanceret, ikke for sød, ikke for bitter, og giver en glat, fyldig og cremet konsistens, der glæder sanserne. Det er et enestående valg for kaffeelskere, romentusiaster og alle, der har brug for en ekstraordinær godbid.

New Grove Café Liqueur passer til enhver lejlighed. Nyd den ren, med is eller som den hemmelige ingrediens i dine yndlingscocktails. Den er også en dejlig tilføjelse til din kaffe og giver din morgenrutine et tropisk twist.

Denne fængslende likør er mere end bare en drink. Det er et stykke af Mauritius, bragt hele vejen til dig. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med den eksotiske, rige smag af New Grove Café Liqueur? Tag en slurk, og lad dine sanser flyve til det tropiske paradis Mauritius. Dine smagsløg vil takke dig!
Produktinformation
New Grove
Ny
chat Anmeldelser (0)