Rivière du Mât Arrangé Vanille des Tropiques 35% Vol. 0,7l | Andre alkoholiske drikke | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rivière du Mât Arrangé Vanille des Tropiques 35% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den eksotiske tiltrækningskraft fra Rivière du Mât Arrangé Vanille des Tropiques. Denne overbærende spiritus er tilsat den rige, søde essens af tropisk vanilje, som gør hver slurk til en rejse til paradis. Den er fremstillet med præcision, og dens bløde tekstur og unikke smagsprofil skaber en drikkeoplevelse, der er både luksuriøs og forfriskende. Perfekt til at nippe til alene eller blande i dine yndlingscocktails, det er den hemmelige ingrediens, din hjemmebar har brug for. Oplev det tropiske twist i Rivière du Mât Arrangé Vanille des Tropiques i dag.

24,69 €

24,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev smagen af troperne med Rivière du Mât Arrangé Vanille des Tropiques. Denne enestående rom er tilsat den søde, aromatiske smag af vanilje, hvilket giver den et uimodståeligt og unikt tropisk twist.

Denne rom er håndlavet på den eksotiske ø Reunion i Det Indiske Ocean og indfanger essensen af troperne i en flaske. Vaniljen, der bruges i infusionen, kommer fra de frodige, duftende plantager i regionen, hvilket sikrer en virkelig autentisk tropisk oplevelse. Dens lokkende aroma vil transportere dig direkte til et solkysset øparadis.

Med et alkoholindhold på 35 % er Rivière du Mât Arrangé Vanille des Tropiques perfekt til at nippe til rent eller som hovedingrediens i din yndlingscocktail. Det er et dejligt valg for romkendere og dem, der søger et smagseventyr.

Hver flaske Rivière du Mât Arrangé Vanille des Tropiques er et vidnesbyrd om brandets engagement i kvalitet og håndværk. Rommen er omhyggeligt destilleret og lagret, hvilket resulterer i en rig, fyldig smag, der smukt afbalancerer vaniljens sødme.

Uanset om du skal fejre en særlig lejlighed, nyde en aften eller lede efter den perfekte gave til en spirituselsker, er Rivière du Mât Arrangé Vanille des Tropiques et fantastisk valg. Det er mere end bare en flaske rom - det er en oplevelse af troperne, lige i dit eget hjem.

Så hvorfor vente? Dyk ned i den tropiske oplevelse med Rivière du Mât Arrangé Vanille des Tropiques. Du fortjener at forkæle dine smagsløg med denne solbeskinnede nydelse. Bestil nu og få en smag af troperne lige uden for døren!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)