A.H. Riise X.O. Reserve Ambre d'Or Reserve 42% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Andre alkoholiske drikke | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

A.H. Riise X.O. Reserve Ambre d'Or Reserve 42% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev en verden af udsøgt smag med A.H. Riise X.O. Reserve Ambre d'Or Reserve. Denne førsteklasses rom, som præsenteres i en fantastisk gaveæske, er et must-have for alle, der elsker finere spiritus. Den er fremstillet med omhyggelig omhu og har en rig, kompleks smagsprofil, der helt sikkert vil glæde din gane. Med en stærk, men blød alkoholprocent på 42% er hver slurk en fest. Uanset om det er en gave til en, du holder af, eller en forkælelse til dig selv, er A.H. Riise X.O. Reserve Ambre d'Or Reserve et valg, du aldrig vil fortryde.

50,19 €

50,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at løfte dine smagsløg med A.H. Riise X.O. Reserve Ambre d'Or Reserve. Denne udsøgte spiritus kommer i en smuk gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til enhver kræsne kender eller en dejlig godbid til dig selv.

A.H. Riise X.O. Reserve Ambre d'Or Reserve er en førsteklasses rom med et alkoholindhold på 42 %. Det sikrer en robust og fyldig smag, der er en ordentlig mundfuld. Men lad det ikke skræmme dig - denne rom er lige så blød, som den er stærk.

Det, der adskiller denne rom fra resten, er dens karakteristiske ravgyldne nuance - eller 'Ambre d'Or' Denne farve er et vidnesbyrd om rommens modningsproces. Hver flaske er blevet modnet til perfektion, så smagene kan udvikle sig fuldt ud.

På tungen vil du opleve en eksplosion af smag. Rommen har noter af karamel, vanilje og tropiske frugter, der er harmonisk blandet for at give en unik smagsoplevelse. Eftersmagen er langvarig og tilfredsstillende, så man længes efter den næste slurk.

Denne rom er ikke bare en drink - det er en oplevelse. Fra det øjeblik, du åbner gaveæsken, til den første tår og den allersidste slurk, får du en rigtig godbid. Uanset om du er rom-aficionado eller ny i spiritussens verden, vil A.H. Riise X.O. Reserve Ambre d'Or Reserve ikke skuffe dig.

Så kast dig ud i en flaske A.H. Riise X.O. Reserve Ambre d'Or Reserve. Du vil ikke fortryde det.
Produktinformation
A.H. Riise
Ny
chat Anmeldelser (0)