Kalembú Karibischer Mamajuana Rum 30% Vol. 0,7l | Andre alkoholiske drikke | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kalembú Karibischer Mamajuana Rum 30% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den eksotiske smag af Caribien med Kalembú Karibischer Mamajuana Rum. Denne unikke blanding af rom, urter og krydderier giver en udpræget tropisk smag, der transporterer dine sanser til solbeskinnede strande. Med sin fyldige, fløjlsagtige finish og et let strejf af sødme er den perfekt til at drikke ren eller blande i cocktails. Et must for romelskere, der ønsker at udforske nye, smagfulde horisonter. Dyk ned i den pulserende verden af caribisk spiritus med Kalembú Karibischer Mamajuana Rum. Det er mere end bare en drink, det er et tropisk eventyr i en flaske!

12,89 €

12,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev en smag af Caribien med Kalembú Karibischer Mamajuana Rum. Denne eksotiske spiritus, der er lavet af en unik blanding af rom, rødvin og honning, er udblødt i en blanding af indfødt tropisk træbark og urter, hvilket giver en unik smagsprofil, der helt sikkert vil pirre dine smagsløg.

Kalembú Karibischer Mamajuana Rum er en blød, mellemfyldig drik med en dejlig sød og krydret smag, der vil tage dig direkte til de tropiske øer. Dens rige ravfarve, lokkende aroma og ingredienser af høj kvalitet sikrer en førsteklasses drikkeoplevelse. Med en volumen på 30% er det den perfekte rom at nippe til rent eller blande i dine yndlingscocktails.

Produktionsprocessen for denne rom er gennemsyret af historie og tradition. Mamajuana-blandingen får lov til at trække, så rommen tilføres en række smags- og aromastoffer, før den bliver destilleret af eksperter, så den får en glat finish. Denne omhyggelige proces sikrer, at hver flaske Kalembú Karibischer Mamajuana Rum er et mesterværk af caribisk håndværk.

Uanset om du er en rom-entusiast på udkig efter en ny favorit eller en nybegynder, der er ivrig efter at udforske en verden af tropisk spiritus, er Kalembú Karibischer Mamajuana Rum et must. Så hvorfor vente? Træd ind i den tropiske caribiske stemning med en flaske Kalembú Karibischer Mamajuana Rum. Du vil ikke kun nyde den rige smag, men også den kulturelle rejse, som denne unikke rom tager dig med på.

Husk, at det er mere end bare en rom - det er en oplevelse. Drik med ansvar, og nyd rejsen!
Produktinformation
Kalembu
Ny
chat Anmeldelser (0)