Cubaney Orangerie Spirit Drink 30% Vol. 0,7l | Andre alkoholiske drikke | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cubaney Orangerie Spirit Drink 30% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den livlige smag af Cubaney Orangerie Spirit Drink! Denne enestående blanding vil tage dine smagsløg med til en eksotisk ø-ferie. Denne spiritus er perfekt afbalanceret og har et livligt appelsinkick, der giver dine cocktails et unikt twist. Det citrusagtige udbrud mildnes af en glat, fløjlsagtig finish, hvilket gør den til en dejlig tilføjelse til din spiritussamling. Uanset om du er spirituskender eller bare har lyst til at prøve noget nyt, er denne Cubaney Orangerie Spirit Drink et must. Nyd den som den er, eller bland den i din yndlingscocktail for en spændende smagsfusion.

17,09 €

17,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den eksotiske, tropiske smag af Cubaney Orangerie Spirit Drink. Dette er ikke bare en almindelig spiritus, det er en unik blanding af de fineste ingredienser med en eksplosion af citrusagtige appelsinnoter, der vil tage dine smagsløg med på en rejse til Caribien.

Cubaney Orangerie er en dejlig blød spiritus med en livlig volumen på 30%, hvilket gør den til en perfekt tilføjelse til dine cocktailblandinger eller til at blive nydt alene. Den er fremstillet ved hjælp af ældgamle destillationsteknikker og er modnet til perfektion, hvilket lover en intens, fyldig smag, der er ulig noget, du nogensinde har smagt.

Hver slurk af Cubaney Orangerie afslører en afbalanceret symfoni af sød og bitter appelsinskal, tilsat subtile antydninger af tropiske krydderier. Denne spiritus er smukt pakket i en 700 ml flaske, hvilket gør den til en fremragende gaveidé til spirituskendere eller en stilfuld tilføjelse til din hjemmebar.

Oplev den levende og unikke smag af Caribien med Cubaney Orangerie Spirit Drink. Det er ikke bare en drink, det er en tropisk ferie i en flaske!
Produktinformation
Cubaney
Ny
chat Anmeldelser (0)