🌾Bumbu The Original 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bumbu The Original 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den ultimative romoplevelse med Bumbu The Original. Denne førsteklasses drik er en mesterlig blanding af fine, håndplukkede caribiske sukkerrør med en udsøgt balance mellem krydret og sød smag. Den er lagret i op til 15 år og skaber en berusende aroma, der bliver hængende i luften. Den rige, bløde smag med antydninger af eksotiske frugter og krydderier giver et uovertruffent drikkeeventyr. Uanset om du er romkender eller bare nyder en god drink, vil Bumbu The Original ikke skuffe dig. Dyk ned i en verden af fin spiritus i dag med Bumbu - din billet til Caribien i en flaske!

38,39 €

38,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Mød Bumbu - den originale! En dejlig blød og rigt aromatiseret rom, fremstillet til perfektion. Denne drik fra øverste hylde er et must-have for både rom-entusiaster og cocktail-elskere. Bumbu er fremstillet af fine sukkerrør, håndplukket fra otte lande i Vestindien og Sydamerika. Den destilleres ved hjælp af en århundredgammel proces og modnes til perfektion i bourbon-egetræsfade af første klasse. Det resulterer i en udsøgt smag, der er sød med noter af karamel, vanilje og eksotiske krydderier.

Bumbus unikke smagsprofil er ikke kun elsket af romfans. Den er også meget rost af kritikere, hvilket gør den til en fornem tilføjelse til din spiritussamling. Uanset om du planlægger en fest, leder efter en betænksom gave til en ven eller bare vil slappe af efter en lang dag, er Bumbu din go-to.

Nyd Bumbu ren, med is eller brug den til at tilføje et twist til din yndlingscocktail. Med sin smukt designede flaske er den ikke kun en fryd for ganen, men også en fryd for øjet. Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af førsteklasses rom med Bumbu - The Original. Husk, at gode tider starter med god rom!
Produktinformation
Bumbu
Ny
chat Anmeldelser (0)
Kunder, der købte denne vare, købte også