🌾Starward OLD FASHIONED Whisky Cocktail 32% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Starward OLD FASHIONED Whisky Cocktail 32% Vol. 0,5l

1.40 kg
Nyd en unik smagsoplevelse med Starward Old Fashioned Whisky Cocktail. Denne australske skønhed er en fantastisk blanding af whisky og bitter, hvilket giver en raffineret smag og enestående aroma. Den er 100% naturlig og har en god balance mellem sødme og styrke. Tag en slok, og lad dine smagsløg blive overvældet af de rige toner af karamel, vanilje og et hint af citrus. Denne whisky cocktail er perfekt til at slappe af efter en lang dag eller til at fejre særlige øjeblikke. Vær sikker på, at hver dråbe vil efterlade dig ønsker mere. Kom og prøv Starward Old Fashioned Whisky Cocktail - du vil ikke fortryde det!

19,59 €

19,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at slappe af med Starward Old Fashioned Whisky Cocktail. Dette er ikke en almindelig whisky, men en cocktailoplevelse uden lige. Denne whisky-cocktail er fremstillet af de fineste ingredienser og har en imponerende volumen på 32 %, hvilket sikrer, at hver slurk leverer den robuste, fyldige smag, du elsker.

Starward sætter en ære i at skabe en whisky-cocktail, der både er sofistikeret og tilgængelig. Det er en autentisk gammeldags cocktail lavet på en blanding af blød whisky, aromatisk bitter og et strejf af sukker - præcis som det skal være. Resultatet er en fed, rig smag, der er afbalanceret med en sød, citrusagtig undertone, hvilket gør den til den perfekte drink til enhver lejlighed.

Hver flaske er et vidnesbyrd om Starwards engagement i kvalitet og håndværk. Whiskyen i sig selv er en fornøjelse, men cocktailen tager den til et helt nyt niveau. Den er færdigblandet, så du slipper for at lege bartender til din egen fest. Og så er den praktisk pakket i en 0,5-liters flaske, så du kan nyde den derhjemme eller tage den med til en sammenkomst.

Uanset om du er whisky-kender eller cocktail-entusiast, kan du glæde dig til Starward Old Fashioned Whisky Cocktail. Det er en klassisk drink med et moderne twist, som lover en mindeværdig smagsoplevelse. Nyd den med is eller direkte - det er en alsidig drink, der passer til din stil.

Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med en flaske Starward Old Fashioned Whisky Cocktail. Det er mere end bare en drink; det er en fejring af gammeldags håndværk og moderne mixologi. Lad os hæve glasset for det!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)