Yellow Rose HARRIS COUNTY Bourbon Whiskey 46% Vol. 0,7l | Amerikansk Whisk(e)y | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Yellow Rose HARRIS COUNTY Bourbon Whiskey 46% Vol. 0,7l

1.00 kg

47,69 €

47,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i den rige, fyldige smag af Yellow Rose Harris County Bourbon Whisk(e)y. Denne førsteklasses bourbon vil helt sikkert glæde dine sanser med sin spændende smagsblanding. Denne whisky, der er fremstillet af eksperter i hjertet af Texas, er et nik til Harris Countys gammeldags charme, der problemfrit blandes med moderne destillationsteknikker.

Hver slurk af Yellow Rose Harris County Bourbon Whisk(e)y giver en blød, sofistikeret oplevelse. Den er kendetegnet ved sin dybe ravfarve og en varm, indbydende aroma, der sætter scenen for de robuste smage, der kommer. Denne bourbon har en imponerende smagspalet, fra de første noter af sød vanilje og honning til den langvarige eftersmag af ristet egetræ og et strejf af krydderier. Smagen udvikler sig på tungen og afslører lag af kompleksitet, som vil få dig til at række ud efter endnu et glas.

Yellow Rose Harris County Bourbon Whisk(e)y er aftappet ved 46% volumen, hvilket sikrer en rig, intens smagsprofil, der helt sikkert vil imponere selv den mest kræsne bourbon-kender. Det er det perfekte valg for dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Nyd den ren, med is eller som base for din yndlingscocktail.

Uanset om du er en whiskyveteran eller en nybegynder, der ønsker at udforske premium bourbons, er Yellow Rose Harris County et fremragende valg. Hver flaske er et vidnesbyrd om det håndværk og den dedikation, der ligger i at skabe en virkelig enestående bourbon. Få fat i en flaske Yellow Rose Harris County Bourbon Whisk(e)y i dag og oplev smagen af Texas i hver eneste dråbe.

Så er du klar til at løfte din whiskyoplevelse? Vælg Yellow Rose Harris County Bourbon Whisk(e)yhvor kvalitet møder tradition, og hver slurk er en fest.
Produktinformation
Yellow Rose
Ny
chat Anmeldelser (0)