🌾Douglas Laing OLD PARTICULAR Benrinnes 15 Years Old Single Cask Malt 2006 48,4% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing OLD PARTICULAR Benrinnes 15 Years Old Single Cask Malt 2006 48,4% Vol. 0,7l

1.40 kg

88,89 €

88,89 € Без данък

Описание
Открийте забележителния вкус на Douglas Laing's Old Particular Benrinnes Single Cask Malt - уиски, което наистина се откроява сред тълпата. Отлежавал цели 15 години, този малц е дестилиран в една бъчва, което му позволява да развие отличителен, несравним вкусов профил, който не може да бъде открит никъде другаде.

Old Particular Benrinnes Single Cask Malt не е обикновеното уиски. То може да се похвали с впечатляващ алкохолен обем, който гарантира силен и силен вкус при всяка глътка. Отдайте се на богатите му, сложни вкусове, които деликатно подсказват за времето и грижите, положени при производството му.

Това уиски се предлага в изискана подаръчна кутия от първокласно качество, което го прави идеален подарък за всеки ценител на уискито. Независимо дали празнувате специален повод, или просто искате да зарадвате някого с изискан, луксозен подарък, Old Particular Benrinnes Single Cask Malt е отличен избор.

Douglas Laing, семейна независима бутилираща компания, е известна с ангажимента си да произвежда само най-добрите и висококачествени спиртни напитки. Old Particular Benrinnes Single Cask Malt е доказателство за тяхната отдаденост и опит.

Насладете се на плавните, добре балансирани нотки на това забележително уиски. То е идеалното допълнение към вашата колекция или прекрасно въведение в света на първокласните спиртни напитки. Не пропускайте шанса да се насладите на превъзходния вкус на Douglas Laing Old Particular Benrinnes Single Cask Malt.

Не забравяйте, че доброто уиски не е просто напитка, а преживяване. А това обещава да бъде незабравимо. Наслаждавайте се отговорно!
Техническо описание
Нов
Region
Speyside
chat Коментари (0)