Talisker 8 Year Old Special Release 2021 59.7%- 0.7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Talisker 8 Year Old Special Release 2021 59.7%- 0.7l

1.40 kg

Urobte si pohodlie s pohárom Talisker Special Release! Tento hladký, bohatý Scotch Whisky, pochádzajúca z vetrom ošľahaného Isle of Skye, sľubuje nezabudnuteľný degustačný zážitok. Fľaša s vysokou silou, každý dúšok odhaľuje symfóniu dymových, korenistých tónov, ktoré sú vyvážené sladkým, ovocným záverom. Táto limitovaná edícia whisky, ktorá dozrievala niekoľko rokov, je povinnou výbavou pre milovníkov whisky. Je to viac než len nápoj - je to cesta drsnou škótskou krajinou. Vezmite si svoju fľašu ešte dnes a vydajte sa na znamenité chuťové dobrodružstvo s Talisker Special Release!

118,59 €

118,59 € Bez DPH

Popis
Doprajte si luxus Talisker Special Release, výraznej jednosladovej škótskej whisky. Tento jedinečný destilát je oslavou najlepšieho remeselného spracovania, ktoré pochádza z drsných brehov Isle of Skye. Vďaka svojmu robustnému chuťovému profilu je to sen milovníkov whisky.

Táto špeciálna edícia značky Talisker sa môže pochváliť silnou, dymovou chuťou, ktorá zanechá trvalý dojem na vaše zmysly. Jej komplexný charakter pochádza zo zrenia vo vysokokvalitných dubových sudoch, čo zaručuje bohatý a obohacujúci zážitok z pitia. Každý dúšok odhaľuje nádych mora a ponúka nádherný náznak pobrežného slaného vzduchu, ktorý je synonymom liehovaru Talisker.

Talisker Special Release sa plní do fliaš v sudovej sile, čo zaručuje výraznú, nezmenenú chuť, ktorá určite zapôsobí aj na tie najnáročnejšie chuťové bunky. Jej intenzívny, dymovo-sladký záver sa spája s teplým, korenistým nádychom, ktorému sa absolútne nedá odolať.

Či už ste skúsený nadšenec whisky, alebo jednoducho chcete preskúmať prémiové liehoviny, Talisker Special Release je vynikajúcou voľbou. Je to viac než len nápoj - je to zážitok, ktorý vás vezme na cestu na drsné pobrežie Škótska.

Podávajte ju čistú alebo s trochou vody, aby ste odhalili jej plný potenciál. Talisker Special Release je dôkazom tradície, kvality a čistej radosti z vychutnávania kvalitnej whisky.

Nezabudnite, že ide o limitovanú edíciu, preto si svoju fľašu zaobstarajte ešte dnes a urobte si každú príležitosť výnimočnou so značkou Talisker. Nie je to len whisky - je to Talisker.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Talisker Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Highlands
Isle of Skye
Rozmanitosť
Single Malt
Vek
8 rokov
Obsah alkoholu
59.7%
Obsah
0.7l
Balenie
Rúrka
Prídavné látky
žiadne
Destilované
2012
Balené
2021
chat Komentáre (0)