BAYAB African Grown Classic Small Batch Dry Gin 43% Vol. 0,7l | Tør gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

BAYAB African Grown Classic Small Batch Dry Gin 43% Vol. 0,7l

1.00 kg

26,69 €

26,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den eksotiske smag af Afrika med BAYAB African Grown Classic Small Batch Dry Gin. Denne førsteklasses gin er ikke en gennemsnitlig spiritus; det er en rejse for sanserne, omhyggeligt fremstillet i små partier for at sikre den højeste smagskvalitet.

BAYAB Gin er en sensation i en flaske, der leverer en unik, levende blanding af botaniske stoffer, der er dyrket og høstet i Afrika. Hver slurk vil føre dig til de afrikanske sletter, hvor solen kysser jorden, og luften er fyldt med duften af vilde urter og krydderier.

Hjertet i BAYAB Gin ligger i dens autenticitet. Ginnen er destilleret med en hemmelig blanding af afrikanske planter, som giver en frisk, sprød smag med et subtilt strejf af krydderi. Det er en smagsprofil, der er dristig og eventyrlig, ligesom Afrika selv. Det er den perfekte gin til dem, der sætter pris på de finere ting i livet og altid er klar til at prøve noget nyt.

BAYAB African Grown Classic Small Batch Dry Gin er perfekt til at skabe sofistikerede cocktails eller til at nyde uden is. Dens livlige smag giver klassiske gin-cocktails et særpræget twist og vil med garanti imponere ved enhver social sammenkomst.

Vælg BAYAB Gin, og du vil ikke kun opleve en verden af smag, men du vil også støtte et produkt, der virkelig er dyrket og produceret i Afrika. Det er en fejring af afrikansk spiritus i spiritusform.

Så hvorfor ikke undslippe det almindelige og fordybe dig i den ekstraordinære smag af BAYAB African Grown Classic Small Batch Dry Gin? Det er mere end bare en gin; det er en smag af Afrika i et glas.
Produktinformation
BAYAB
Ny
chat Anmeldelser (0)