UKIYO Tokyo Dry Gin 40% Vol. 0,7l | Tør gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

UKIYO Tokyo Dry Gin 40% Vol. 0,7l

1.40 kg

45,39 €

45,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev smagen af Japan med UKIYO Tokyo Dry Gin. Denne udsøgte spiritus er en blanding af traditionelle planter og japanske ingredienser, der skaber en forfriskende og unik smagsprofil.

UKIYO Tokyo Dry Gins distinkte karakter er et nik til dens oprindelse, den travle by Tokyo. Denne gin er en hyldest til den pulserende kultur og de smukke naturlandskaber i Japan. Det er en spiritus, der perfekt indkapsler 'UKIYO' eller 'flydende verden' filosofien, som handler om at leve i nuet og løsrive sig fra livets problemer.

Fra den første slurk vil du blive betaget af den sprøde, rene smag af denne tørre gin. Den er smukt afbalanceret med et subtilt strejf af krydderi, et strejf af sødme og en blød, botanisk finish. De unikke japanske ingredienser, herunder yuzu, shiso og sansho-peber, tilføjer et dejligt twist, som gør denne gin til en ener i enhver cocktail.

UKIYO Tokyo Dry Gin er ikke bare en drink, men en oplevelse. Den tager dig med på en rejse gennem Tokyos gader, fra de livlige barer i Shinjuku til de fredfyldte haver ved kejserpaladset. Uanset om du nyder den med is eller som base i din yndlingscocktail, er den en fryd for sanserne.

Så hvis du er gin-entusiast eller cocktail-elsker på udkig efter noget nyt og spændende, er UKIYO Tokyo Dry Gin et must. Det er mere end bare en flaske gin; det er en smag af Tokyo i dit glas. Nyd Japans ånd, en slurk ad gangen.
Produktinformation
Ukiyo Spirits
Ny
chat Anmeldelser (0)
Kunder, der købte denne vare, købte også