🌾1731 Fine & Rare PANAMA 6 Years Old Single Origin Rum 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

1731 Fine & Rare PANAMA 6 Years Old Single Origin Rum 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den rige smag af Fine & Rare Panama Single Origin Rum - en sand skat for kendere! Denne seks år gamle perle har en harmonisk blanding af søde og krydrede noter, der giver en fyldig oplevelse. Med en volumen på 46% er hver slurk en eksotisk rejse. Den leveres i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til en perfekt gave til romelskere. Oplev den livlige smag af Panama i denne fantastiske rom! Nyd den under ansvar.

47,19 €

47,19 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev den eksotiske smag af Fine & Rare Panama Single Origin Rum, en unik spiritus, der vil løfte dit cocktailspil. Denne rom er ikke en hvilken som helst spiritus, men et ægte eksemplar af panamansk håndværk, lagret i seks herlige år og aftappet med en potent volumen på 46%.

Denne rom ligger i en luksuriøs gaveæske og er en perfekt gave til kenderen i dit liv eller en dekadent godbid til dig selv. Den rige, gyldne ravfarvede væske lover en oplevelse, der er lige så meget en fryd for øjnene, som den er for smagsløgene.

Panama Single Origin Rum er en hyldest til det tropiske med en smag, der leder tankerne hen på de frodige landskaber, hvor den stammer fra. På tungen afslører den en kompleks bouquet af søde, frugtagtige noter, afbalanceret af et strejf af egetræ, som er et vidnesbyrd om dens mange år på fad.

Eftersmagen er lang og varm og minder om en lun nat i Panama. Den er perfekt til at drikke ren, med is eller som en robust base for dine yndlingscocktails med rom.

Denne rom er mere end bare en drink; det er en rejse til hjertet af Panama, indkapslet i en flaske. Uanset om du er rom-entusiast eller nybegynder i spiritussens verden, vil Fine & Rare Panama Single Origin Rum helt sikkert imponere med sin dybde, karakter og raffinement.

Oplev glæden ved at give eller modtage denne udsøgte rom, smukt præsenteret i en stilfuld gaveæske. Det handler ikke kun om smagen, men om hele den sanselige rejse - fra æsken bliver åbnet, til den første tår og den allersidste slurk.

Omfavn Panamas ånd med denne exceptionelle rom. Den er ikke bare god, den er sjælden. Det er ikke bare en rom, det er en oplevelse. Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af premium spiritus med Fine & Rare Panama Single Origin Rum. Du vil ikke fortryde det.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)