🌾1423 S.B.S TRINIDAD Caroni Distillery Cask Strength 1997 63,2% Vol. 4x0,2l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

1423 S.B.S TRINIDAD Caroni Distillery Cask Strength 1997 63,2% Vol. 4x0,2l in Geschenkbox

1.40 kg
Forkæl dig selv med vores eksklusive S.B.S TRINIDAD Caroni Distillery Cask Strength. Denne unikke flaske, som kommer direkte fra hjertet af Trinidad, er et skatkammer af smag. Den har lagret siden 1997 og kan prale af en imponerende styrke på 63,2 % vol., perfekt til dem, der sætter pris på robuste smage. Hvert sæt indeholder fire 0,2-liters flasker, pænt pakket i en stilfuld gaveæske. De rige, komplekse noter i denne fadlagrede rom er et vidnesbyrd om Trinidad-destilleringens tidløse kunst. Det er mere end bare en drink, det er en oplevelse. Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af førsteklasses rom med S.B.S TRINIDAD Caroni Distillery Cask Strength. Nyd den med ansvar!

281,59 €

281,59 € Ekskl. moms

312,80 €-10%

Beskrivelse
Nyd den unikke og eksotiske smag af S.B.S Trinidad Caroni Distillery Cask Strength Rum, præsenteret i en smuk gaveæske. Denne rige og robuste spiritus er destilleret med præcision og omhu i hjertet af Trinidad på det berømte Caroni-anlæg Distillery. Den er et sandt symbol på caribisk håndværk og ekspertise og har en høj alkoholprocent, som helt sikkert vil kildre dine smagsløg for hver slurk.

S.B.S. Trinidad Caroni Distillery Cask Strength Rum er gennemsyret af tropernes smag og har et unægteligt kraftigt spark. Det er en fyldig rom med fadstyrke, som ikke går på kompromis med smagen. Den komplekse smagsprofil pirrer din gane med antydninger af karamel, egetræ og en subtil røgsmag, der kulminerer i en blød og tilfredsstillende finish.

Rommen kommer i et sæt med fire flasker, der hver indeholder 0,2 liter af dette flydende guld. De er alle omhyggeligt pakket i en elegant gaveæske, hvilket gør det til en perfekt gave til romentusiaster eller en god tilføjelse til din egen samling. Det er ikke bare en drink - det er en oplevelse, der venter på at blive nydt.

Nyd S.B.S Trinidad Caroni i en gaveæske Distillery Cask Strength Rum rent, med is eller som hovedingrediens i dine yndlingscocktails. Uanset hvordan du vælger at nyde den, vil denne rom helt sikkert efterlade et indtryk. Det er mere end bare en spiritus; det er en fejring af caribisk kultur og tradition, indkapslet i en flaske.

Omfavn Caribiens ånd, og opdag den rige smag af S.B.S Trinidad Caroni Distillery Cask Strength Rum. Drik ikke bare rom, oplev den!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)