🌾Bellamy's Reserve Rum Guyana Enmore 1991 54,3% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Bellamy's Reserve Rum Guyana Enmore 1991 54,3% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den rige, dristige smag af Bellamy's Reserve Rum Guyana Enmore. Denne førsteklasses rom, der er lagret til perfektion, kommer fra hjertet af Guyana og har noter af sød melasse, krydderier og et pirrende strejf af tropisk frugt. Den er perfekt til at drikke ren eller blande i din yndlingscocktail og er en luksuriøs nydelse for romkendere. Det bedste af det hele er, at den kommer i en elegant gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til særlige lejligheder. Oplev den varme, glatte finish af Bellamy's Reserve Rum i dag. Det er ikke bare en drink, det er et eventyr i en flaske!

463,99 €

463,99 € Ekskl. moms

515,50 €-10%

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den luksuriøse smag af Bellamy's Reserve Rum Guyana Enmore. Denne førsteklasses rom, der er destilleret af eksperter i hjertet af Guyana, er et vidnesbyrd om den ældgamle tradition for romfremstilling. Hver slurk tager dig med på en rejse gennem en rig smagsprofil, fra det første strejf af eksotiske tropiske frugter til den dvælende varme fra lagret egetræ. Denne rom har en robust styrke, som afbalanceres af dens bløde og komplekse karakter.

Den unikke opskrift på Bellamy's Reserve Rum Guyana Enmore sikrer en rig, fyldig oplevelse med en dyb ravfarve, der er lige så behagelig for øjet, som den er for ganen. Aromaen er en fængslende blanding af toffee og krydderier, indhyllet i en røget eg, der drager dig ind fra det allerførste snif. Uanset om du er romkender eller nybegynder, vil denne rom helt sikkert begejstre og overraske med sin dybde og kompleksitet.

Bellamy's Reserve Rum Guyana Enmore kommer smukt pakket i en gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til en, du holder af, eller en dejlig forkælelse til dig selv. Det er ikke bare en flaske rom; det er en chance for at opleve en smag af det eksotiske, et øjeblik at nyde og et minde at værne om.

Dyk ned i en verden af førsteklasses rom med Bellamy's Reserve Rum Guyana Enmore. Det er mere end bare en drink; det er et eventyr i hver slurk. Så hvorfor vente? Det er på tide at udforske den spændende smag af denne enestående rom. Tag ikke bare vores ord for det, prøv den i dag og oplev magien selv!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)