🌾Taylor's 10 Years Old Tawny Port 20% Vol. 0,75l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Taylor's 10 Years Old Tawny Port 20% Vol. 0,75l

1.40 kg
Nyd den rige, fløjlsbløde smag af Taylor's Tawny Port, en ældgammel klassiker. Denne dejlige portvin, der har lagret i et årti, leverer en symfoni af komplekse smagsnuancer - noter af modne frugter, nøddeagtige undertoner og et strejf af blød karamel. Hver slurk af denne 20% fyldige vin er som et varmt kram, perfekt til hyggelige vinteraftener. Den er tappet i en charmerende 0,75-liters flaske og er en betænksom gave til vinentusiaster eller en elegant tilføjelse til din egen samling. Nyd den tidløse elegance fra Taylor's Tawny Port, og gør dine særlige øjeblikke endnu bedre.

27,19 €

27,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd elegancen i Taylor's Tawny Port, en rig og blød vin med en blød fornemmelse og en dejlig finish. Denne unikke portvin er et førsteklasses valg for vinelskere, der sætter pris på en smagfuld blanding af kompleksitet, modenhed og livlighed.

Taylor's Tawny Port er fremstillet med præcision og omhu og har en indbydende aroma med en perfekt balance mellem frugtige og træagtige noter. Forvent at blive fascineret af dens dybe tawny farve og dens smukt lagdelte smag af tørrede frugter, nødder og krydderier. En slurk af denne vin byder på en harmonisk symfoni af smagsnuancer, der danser på din gane og gør hvert øjeblik til en fest.

Taylors Tawny Port er lagret i et årti på træfade, hvilket giver et fristende strejf af egetræ og en fortryllende, ravfarvet nuance. Resultatet er en vin, som ikke bare er dejlig at smage på, men også en fryd for øjet.

Sæt denne overdådige portvin sammen med en ostetallerken, eller nyd den som dessertvin. Den er også et fantastisk valg til særlige lejligheder, hvilket gør den til en perfekt gave til vinentusiaster.

Oplev magien i Taylor's Tawny Port, en vin, der er et bevis på den dygtighed, tålmodighed og passion, der ligger bag hver eneste flaske. Det er ikke bare en vin, det er en rejse af smagsoplevelser, som helt sikkert vil få dig til at bede om mere. Så hvorfor vente? Lad Taylor's Tawny Port løfte din vinoplevelse til nye højder.
Produktinformation
Taylor's
Ny
chat Anmeldelser (0)