🌾Blasius Kräuterbitter 32% Vol. 0,02l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Blasius Kräuterbitter 32% Vol. 0,02l

1.40 kg
Oplev den forfriskende smag af Blasius Kräuterbitter. Denne dejlige tyske bitter er håndlavet med en unik blanding af urter og er et must for enhver likørkender. Dens rige, komplekse smagsprofil vil helt sikkert imponere og pirre dine smagsløg. Den nydes bedst afkølet eller med is og er det perfekte akkompagnement til en afslappende aften. Så hvorfor vente? Udvid dit barskab med Blasius Kräuterbitter i dag. Eventyr og spænding i hver slurk!

1,49 €

1,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den karakteristiske smag af Blasius Kräuterbitter, et førstevalg blandt kræsne drikkere overalt. Denne urtelikør blander et unikt udvalg af urter, rødder og krydderier og skaber en smag, der er både kompleks og harmonisk afbalanceret.

Hver slurk af Blasius Kräuterbitter er en rejse gennem en verden af indviklede smagsnuancer, hvor jordagtige undertoner møder krydrede højdepunkter. Den robuste karakter bakkes op af en alkoholstyrke, der giver det helt rigtige spark. Den er perfekt til de stille aftener, hvor du vil slappe af, eller når du vil pifte dine sammenkomster med vennerne op.

Men Blasius Kräuterbitter er mere end bare en drink, det er en tradition. Opskriften er gået i arv gennem generationer og har bevaret den autenticitet og kvalitet, der gør den unik. Så uanset om du er en likørkender eller bare en, der sætter pris på en god drink, er dette en flaske, du gerne vil have i din samling.

Skænk dig selv et glas Blasius Kräuterbitter, nyd dens rige aroma, og gør dig klar til at blive transporteret til en anden verden. Det er ikke bare en likør, det er en oplevelse. Nyd den ren, med is eller som en mixer i dine yndlingscocktails. Denne alsidige drink vil helt sikkert imponere, uanset hvordan du vælger at nyde den.

Oplev magien ved Blasius Kräuterbitter. Det er en hyldest til den gode smag, et vidnesbyrd om tradition og en fryd for ganen. Køb din flaske i dag, og tag på et smagseventyr som intet andet.
Produktinformation
Blasius
Ny
chat Anmeldelser (0)