🌾Blasius Kräuterbitter 32% Vol. 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Blasius Kräuterbitter 32% Vol. 1l

1.40 kg
Oplev den forfriskende smag af Blasius Kräuterbitter, en unik urtelikør, der har en fed smag. Hver flaske er en blanding af udvalgte urter, der giver en kompleks palet, som er både blød og robust. Perfekt til dem, der elsker deres drinks med en smule smag. Uanset om du slapper af efter en lang dag eller fejrer en stor sejr, er Blasius Kräuterbitter din go-to. Nyd den ren, med is eller som mixer i din yndlingscocktail. Køb din flaske i dag, og gør din drikkeoplevelse endnu bedre.

19,59 €

19,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den overbærende smag af Blasius Kräuterbitter, en førsteklasses urtelikør, der tilbyder en unik blanding af smagsnuancer til den kræsne gane. Denne luksuriøse drink er gennemsyret af tradition og fremstillet med en hemmelig opskrift på udvalgte urter, der giver en dejlig balance mellem søde og bitre noter.

Blasius Kräuterbitter er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Hver slurk inviterer dig på en rejse gennem en verden af rige smage og giver en varmende fornemmelse, der er perfekt til de køligere aftener eller som en godbid efter middagen. Den karakteristiske smag gør den til et oplagt valg til cocktails, hvor den tilføjer et twist til din yndlingsblanding.

Denne urtelikør er et bevis på det håndværk, der ligger bag hver eneste flaske. Den er lavet med den største opmærksomhed på detaljer, hvilket sikrer, at hver dråbe er lige så perfekt som den sidste. Resultatet er en drink, der er blød, smagfuld og utroligt tilfredsstillende.

Blasius Kräuterbitter er mere end bare en drik - det er en tradition, en samtalestarter og en perfekt måde at afrunde et godt måltid eller en lang dag på. Det er en fejring af de finere ting i livet, og når du først har smagt den, vil du forstå, hvorfor den er en favorit blandt likørelskere.

Oplev magien ved Blasius Kräuterbitter i dag. Forkæl dig selv med en flaske, eller giv den til en, du holder af. Det er mere end bare en drink - det er en smag af tradition, et nik til håndværket og en fejring af smagen. Oplev Blasius Kräuterbitter. Det er den drink, du ikke vidste, du manglede.
Produktinformation
Blasius
Ny
chat Anmeldelser (0)