🌾Aeijst Styrian Pale Gin 43,5% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aeijst Styrian Pale Gin 43,5% Vol. 0,5l

1.40 kg
Oplev den bløde smag af Aeijst Styrian Pale Gin - en sand fornøjelse for gin-entusiaster. Denne unikke gin er fremstillet i hjertet af Steiermark og er en skøn blanding af syv nøje udvalgte botaniske ingredienser. Den udprægede enebærsmag kombineret med en subtil blanding af citrus og krydderier skaber en sprød, forfriskende drink. Aeijst Styrian Pale Gin er perfekt til at drikke ren, i en cocktail eller med en klassisk tonic og giver en enestående drikkeoplevelse. Husk, det er ikke bare gin, det er en rejse til hjertet af Steiermark. Prøv den i dag, og gør dit ginspil bedre!

38,89 €

38,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den enestående smag af Aeijst Styrian Pale Gin, en håndværksmæssig spiritus, der vil tryllebinde dine sanser. Denne gin, der er omhyggeligt fremstillet i hjertet af Steiermark i Østrig, er et vidnesbyrd om skønheden ved at drikke langsomt og med omtanke.

Aeijst Styrian Pale Gin er mere end bare en drink, det er en oplevelse. Det hele begynder med den delikate aroma af enebær, ledsaget af en symfoni af botaniske noter. Når du tager din første slurk, bliver du øjeblikkeligt betaget af den bløde, glatte smag, som giver dig lyst til en mere.

Hemmeligheden bag denne gin ligger i dens ingredienser. Hver batch brygges med en unik blanding af ni nøje udvalgte botaniske ingredienser, herunder enebær, lavendel og citrontimian. Resultatet er en gin, der er rig, smagfuld og usædvanligt blød.

Det, der virkelig adskiller Aeijst Styrian Pale Gin, er dens engagement i bæredygtighed. Alle aspekter af brygningsprocessen, fra høst af de botaniske urter til destillation, sker med den største respekt for miljøet. Denne dedikation afspejles i ginens udsøgte smag, der gør hver slurk til en fejring af naturens gavmildhed.

Uanset om du er gin-connaisseur eller cocktail-entusiast, er Aeijst Styrian Pale Gin et must. Dens alsidige smagsprofil gør den perfekt til en klassisk gin og tonic, en forfriskende cocktail eller til at nyde rent.

Forkæl dig selv med Aeijst Styrian Pale Gin, og nyd den ægte smag af Steiermark. Det er mere end bare en gin - det er en rejse for sanserne.
Produktinformation
Aeijst
Ny
chat Anmeldelser (0)