🌾Riga Black Balsam 1752 ORIGINAL Recipe 45% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Riga Black Balsam 1752 ORIGINAL Recipe 45% Vol. 0,5l

1.40 kg
Nyd den tidløse charme ved Riga Black Balsam, en traditionel lettisk urtelikør. Denne særprægede drik er fremstillet efter den originale opskrift og er en blanding af 24 ingredienser, herunder urter, rødder og bær. Med en robust volumen på 45 % giver den en unik bittersød smag, der bliver hængende i ganen, hvilket gør den perfekt til at nippe til rent eller som cocktailblander. Uanset om det er en festlig skål eller en hyggelig aften, forvandler Riga Black Balsam hver slurk til en uforglemmelig oplevelse. Oplev den autentiske smag af Letland i en flaske i dag!

15,59 €

15,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den tidløse tiltrækningskraft fra Riga Black Balsam Original Recipe. Denne udsøgte urtelikør har en unik blanding af 24 ingredienser, herunder urter, rødder og bær, som er mesterligt sammensat til at skabe en uforglemmelig smagsoplevelse. Denne klassiske eliksir er en fast bestanddel af den lettiske spiritustradition og har fortryllet smagsløg i århundreder.

Riga Black Balsam Original Recipe har en rig, distinkt smagsprofil med noter af sødt og surt, der mødes i perfekt harmoni. På tungen er den blød og kompleks og tilbyder en sensorisk rejse, der tager dig fra en antydning af bitterhed til en subtilt sød finish. Uanset om du nyder den ren, blander den i din yndlingscocktail eller bruger den til at tilføje et twist til din kaffe eller dine desserter, er den altid en fryd.

Men denne sorte skønhed appellerer ikke kun til dine smagsløg; den er også en fryd for øjet. I en unik mørk flaske udstråler den en mystisk charme, som gør den til en opsigtsvækkende tilføjelse til din barvogn eller dit barskab.

Så uanset om du er en spirituskender, der ønsker at udvide din samling, eller en cocktailentusiast, der leder efter en ny smag, er Riga Black Balsam Original Recipe et must-try. Oplev den rige arv og uovertrufne smag af en spiritus, der er blevet perfektioneret gennem århundreder. Legenden venter på din opdagelse!
Produktinformation
Riga Balzams
Ny
chat Anmeldelser (0)