🌾Bayern Weizenbierglas geeicht 0,3l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bayern Weizenbierglas geeicht 0,3l

1.40 kg

8,19 €

8,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi introducerer "Bayern Weizenbierglas geeicht", en must-have tilføjelse til din samling af barudstyr. Dette autentiske bayerske hvedeølsglas er fremstillet i Tyskland og er designet til at forbedre din øloplevelse. Glasset har en perfekt størrelse til den helt rigtige mængde af dit yndlingsbryg, og det slanke og elegante design vil helt sikkert imponere dine gæster.

Den høje, slanke krop på Bayern Weizenbierglas er mere end bare æstetisk tiltalende. Den er også specielt formet til at holde på den rige, skummende skumkrone fra din hvedeøl, hvilket intensiverer aromaerne og smagene og holder din drik friskere i længere tid. Desuden giver den brede top dig mulighed for at nyde den fulde buket af din øls duft, hvilket forbedrer din sanseoplevelse med hver slurk.

Men Bayern Weizenbierglas er mere end bare et smukt ansigt. Det er også fremstillet af holdbart glas i høj kvalitet, så det kan holde til selv de mest livlige Oktoberfest-fester. Så uanset om du er ølkender eller bare sætter pris på et godt bryg, vil Bayern Weizenbierglas helt sikkert løfte din øldrikkeoplevelse.

Så skænk dig selv en kold en og nyd den på den bayerske måde. Prost!
Produktinformation
Arcoroc
Ny
chat Anmeldelser (0)