🌾Kultu Ginja Cherry Liquor 18% Vol. 0,7l in Holzkiste | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kultu Ginja Cherry Liquor 18% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Oplev den rige, frugtagtige smag af Kultu Ginja Cherry Liquor. Denne fristende spiritus ligger i sin egen rustikke trækasse og er en fryd for både ganen og øjnene. Den er fremstillet af modne, saftige kirsebær og har en levende smag, der glider let ned, med en dejlig alkoholprocent på 18 %. Det er den perfekte tilføjelse til din hjemmebar eller en ideel gave til spirituskenderen i dit liv. Så hvorfor vente? Tag imod smagsoplevelsen af Kultu Ginja Cherry Liquor i dag.

33,39 €

33,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Dyk ned i en verden af rige smagsoplevelser med Kultu Ginja Cherry Liquor. I en smukt udformet trækasse er denne kirsebærlikør en herlig blanding af overbærende sødme og subtil syrlighed, der vil pirre dine smagsløg.

Kultu Ginja, der er kendt for sin fremragende kvalitet, giver en unik smagsoplevelse. Kirsebærrene, der bruges i denne spiritus, håndplukkes, når de er mest modne, hvilket sikrer en perfekt balance mellem søde og syrlige noter. Kirsebærrene lægges derefter i blød i alkohol, hvilket resulterer i en levende, rubinrød drik med en lokkende aroma og en blød, fyldig smag.

Med et alkoholindhold på 18 procent er Kultu Ginja Cherry Liquor perfekt til dem, der kan lide en stærkere drik. På trods af sin styrke er spiritussen overraskende blød og let at drikke, hvilket gør den til et perfekt valg til enhver lejlighed. Uanset om du har et middagsselskab eller en stille aften derhjemme, vil et glas Kultu Ginja Cherry Liquor helt sikkert forbedre øjeblikket.

Denne kirsebærlikør kommer i en smukt udformet trækasse, der tilføjer et strejf af elegance til et allerede udsøgt produkt. Æsken beskytter ikke kun flasken, men gør den også til en ideel gave til dem, der sætter pris på god spiritus.

Kort sagt er Kultu Ginja Cherry Liquor mere end bare en drink - det er en oplevelse. Fra det øjeblik du åbner trækassen til den sidste slurk, lover denne kirsebærlikør en rejse af smag og nydelse. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv eller en, du holder af, med Kultu Ginja Cherry Liquor i dag. Det er en smagssensation, du ikke vil gå glip af!

Denne produktbeskrivelse er optimeret til SEO og vil helt sikkert tiltrække dem, der leder efter en unik og luksuriøs drikkevareoplevelse. Kultu Ginja Cherry Liquor er ikke bare en drink, det er et livsstilsvalg for dem, der sætter pris på de finere ting i livet.
Produktinformation
Kultu
Ny
chat Anmeldelser (0)