🌾Midori Melon Liqueur 20% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Midori Melon Liqueur 20% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den lækre smag af vores Midori Melon Liqueur. Denne eksotiske, levende grønne likør indfanger essensen af modne, saftige meloner og giver en forfriskende, sødmefuld smagsoplevelse. Perfekt til cocktailentusiaster eller dem, der søger en ny smagsoplevelse. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse, en smag af sommer i en flaske. Køb din Midori Melon Liqueur, og lad dine smagsløg tage på en uforglemmelig rejse.

20,89 €

20,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den søde, frodige smag af Midori Melon Liqueur, en unik japansk spiritus, der vil løfte dit cocktailspil. Denne levende, grønfarvede likør er fremstillet af førsteklasses meloner og giver en forfriskende, frugtagtig smag, der er perfekt til at nippe til eller blande.

Midori Melon Liqueur er mere end bare en drink; det er en sensorisk oplevelse. Med sin livlige neongrønne farve er den en fryd for øjet, mens den fristende melonaroma pirrer sanserne før den første slurk. Når du smager den, vil du blive betaget af dens bløde, søde og let syrlige smagsprofil, der minder om en moden, saftig melon.

Denne likør er perfekt til dem, der kan lide at eksperimentere med deres drinks. Den markante melonsmag gør den til en ideel ingrediens i mange forskellige cocktails, fra klassiske margaritas til kreative sammensætninger. Forestil dig at nippe til en Midori Sour, hvor likørens sødme er perfekt afbalanceret af den friske citronsaft. Eller tilføj et skvæt til din champagne for en Melon Mimosa, der er perfekt til brunch eller festlige skåle.

Men lad ikke sødmen narre dig. Denne likør har et kraftigt alkoholindhold. Men intensiteten maskeres smukt af melonens naturlige sødme, hvilket gør den til en farlig fornøjelse.

Så hvorfor ikke tilføje lidt farve til dit barskab med Midori Melon Liqueur? Det er den perfekte måde at bringe lidt sjov og smag til enhver lejlighed. Uanset om du er cocktailentusiast eller bare leder efter noget nyt at prøve, vil Midori helt sikkert imponere med sin unikke smag og livlige charme.

Omfavn det modige, omfavn melonen, omfavn Midori Melon Liqueur i dag. Skål for en smagfuld rejse, der venter dig!
Produktinformation
Midori
Ny
chat Anmeldelser (0)