🌾Aluna Coconut Peach & Pomelo Liqueur 25% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aluna Coconut Peach & Pomelo Liqueur 25% Vol. 0,5l

1.40 kg
Nyd de tropiske vibes med Aluna Coconut Peach & Pomelo Liqueur. Denne livlige spiritus kombinerer kokosnøddens cremethed, ferskenens sødme og pomeloens syrlighed, hvilket skaber en smagfuld blanding, der vil transportere dig direkte til paradis. Perfekt afbalanceret, det er som en strandferie på flaske. Aluna Liqueur er ideel til cocktails eller bare med is og inviterer dig til at slappe af og nyde øjeblikket. Oplev den eksotiske smag - det er mere end bare en likør, det er en flugt. Slip din indre mixolog løs med Aluna Coconut Peach & Pomelo Liqueur.

28,39 €

28,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den eksotiske smag af Aluna Coconut Peach & Pomelo Liqueur. Denne guddommelige tropiske blanding transporterer dig direkte til Caribiens solrige strande. Hver slurk er en sød og fortryllende rejse, der kombinerer kokosnøddens cremede fylde med saftige ferskenundertoner og en pikant pomeloafslutning.

Denne unikke likør er perfekt til dem, der har lyst til et lille eventyr i deres glas. Aluna Coconut Peach & Pomelo Liqueur er omhyggeligt fremstillet af de fineste ingredienser, hvilket sikrer en førsteklasses smag hver gang. Den er blød, den er tropisk, og den er lige tilpas sød.

Uanset om du er vært for en fest, leder efter den perfekte ledsager til en stille aften eller bare ønsker at løfte dit cocktailspil, er denne likør din go-to. Bland den i din yndlingscocktail for et tropisk twist, eller nyd den med is for virkelig at nyde dens unikke smag.

Oplev den tropiske lykke med Aluna Coconut Peach & Pomelo Liqueur - din sommer i en flaske, uanset årstid. Gør dig klar til at forelske dig i den fortryllende smag, og lad den bringe et stænk af solskin ind i dit liv. Dine smagsløg vil takke dig!
Produktinformation
Aluna Coconut
Ny
chat Anmeldelser (0)