Rum-Bar Worthy Park Estate GOLD Pot Still Jamaica Rum 40% Vol. 0,7l | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rum-Bar Worthy Park Estate GOLD Pot Still Jamaica Rum 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Gør dig klar til at transportere dine smagsløg til Caribien med Rum-Bar Worthy Park Estate Gold Pot Still Jamaica Rum! Denne gyldne rom er destilleret i traditionelle jamaicanske pot stills og er en sand smag af tropisk paradis. Dens rige, frugtagtige smag og glatte finish gør den til den perfekte base for dine yndlingscocktails eller en luksuriøs drink alene. Denne autentiske jamaicanske rom er et must-have til enhver hjemmebar. Nyd en slurk af solskin med Rum-Bar Worthy Park Estate Gold Pot Still Jamaica Rum!

25,19 €

25,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Slip din indre pirat løs med vores Rum-Bar Worthy Park Estate Gold Pot Still Jamaica Rum. Dette er ikke din typiske rom fra hylden. Nej, det er en drink, der tager dig direkte til Jamaicas solbeskinnede kyster med en rig tradition og lækker smag i hver slurk.

Denne rom, der er destilleret i hjertet af Caribien, er en skinnende juvel i kronen på det berømte Worthy Park Estate. Godset, der er kendt for sin spiritus af høj kvalitet, har produceret rom i verdensklasse i århundreder, og vores Rum-Bar Gold er ingen undtagelse.

Så snart du åbner proppen, vil du blive mødt af en lokkende aroma af tropiske frugter, et strejf af vanilje og en varm, krydret undertone. Dette er ikke en rom, man sluger, det er en rom, man nyder. Den rige, bløde smag er fuld af karakter med et strejf af sødme, der bliver hængende i ganen. Den er perfekt at nippe til rent, med is eller som hovedingrediens i din yndlingscocktail.

Uanset om du er en erfaren rom-entusiast eller en nysgerrig nybegynder, er Rum-Bar Worthy Park Estate Gold Pot Still Jamaica Rum en flaske, du gerne vil have i din samling. Det er mere end bare en drink, det er en oplevelse. En smag af Jamaica, et strejf af guld, en skål for livet. Gør dig klar til at hæve dit glas og lade de gode tider rulle med Rum-Bar Worthy Park Estate Gold Pot Still Jamaica Rum.

Husk, det er ikke en hvilken som helst rom, det er Rum-Bar Worthy Park Estate Gold Pot Still Jamaica Rum. Det er tid til at løfte dit drinkspil. Skål!
Produktinformation
Rum-Bar
Ny
chat Anmeldelser (0)