🌾Filliers Dry Gin 28 BARREL AGED 43,7% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Filliers Dry Gin 28 BARREL AGED 43,7% Vol. 0,5l

1.40 kg
Oplev den rige, bløde smag af Filliers Barrel Aged Dry Gin! Denne førsteklasses gin er lagret på egetræsfade, hvilket giver den en unik smagsprofil, der adskiller den fra resten. Den er perfekt til at nippe til rent eller blande i dine yndlingscocktails, og dens bløde smag vil tage din ginoplevelse til et helt nyt niveau. Filliers Barrel Aged Dry Gin er fremstillet med omhu og passion og er et must for alle gin-entusiaster. Glæd dine smagsløg, og løft din aften med et glas af denne førsteklasses gin. Husk, at de bedste øjeblikke i livet ofte er de mest enkle. Gør et af dem til et Filliers-øjeblik!

32,19 €

32,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den unikke smag af Filliers Dry Gin Barrel Aged, en sand fryd for gin-entusiaster. Denne gin er fremstillet med en sofistikeret blanding af 28 nøje udvalgte botaniske ingredienser og giver en rig og kompleks smagsprofil, som løfter dine cocktails til et helt nyt niveau.

Lagret på egetræsfade får denne gin en varm, gylden nuance og en karakteristisk træagtig note, som giver dybde til ginens klassiske enebærsmag. Lagringsprocessen tilfører også ginen en blødhed, der adskiller den fra andre gin. En slurk af Filliers Dry Gin Barrel Aged afslører lag af citrus, krydderier og et strejf af vanilje, som kulminerer i en lang, tilfredsstillende finish.

Denne førsteklasses gin er ikke bare en drink; den er en oplevelse. Uanset om du er gin-connaisseur eller en afslappet entusiast, er Filliers Dry Gin Barrel Aged et must. Den er perfekt til en klassisk gin og tonic, men dens komplekse smag skinner i en række forskellige cocktails.

Filliers Dry Gin Barrel Aged er håndlavet i Belgien og er et vidnesbyrd om mærkets engagement i kvalitet, tradition og innovation. Denne gin er et harmonisk ægteskab mellem den gamle verdens håndværk og moderne destillationsteknikker, hvilket resulterer i en spiritus, der virkelig er enestående.

Så hvorfor vente? Ryst din sædvanlige gin-rutine og forkæl dig selv med de rige, nuancerede smage af Filliers Dry Gin Barrel Aged. Det er mere end bare en gin - det er en gourmetrejse, der venter på at blive opdaget.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)