🌾Tabu Red Absinth 55% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tabu Red Absinth 55% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den eksotiske tiltrækningskraft fra Tabu Red Absinth. Denne fyrige, rubinrøde spiritus har en imponerende volumen på 55 % og lover en fed smag og en glat finish. Tabu Red Absinth er dyrket af de fineste planter og forfrisker dine sanser med en blanding af anis, fennikel og malurt, der tager dig med på en sanselig rejse, der ikke ligner nogen anden. Den er perfekt til at nippe til eller blande i cocktails og er den manglende ingrediens i din hjemmebar. Dyk ned i Absinths magi - det er ikke bare en drink, det er en Tabu Red-oplevelse.

33,39 €

33,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev en verden af mystik og magi med Tabu Red Absinth. Denne levende røde spiritus kombinerer tradition og oprør og giver en drikkeoplevelse som ingen anden. Med en volumen på 55 % lover Tabu Red Absinth en uovertruffen styrke, der vil tænde dine sanser.

Hver 0,7-liters flaske er fremstillet med præcision og omhu og er en ode til den bøhmiske spiritus fra slutningen af det 19. århundrede. Den rige, rubinrøde farve er en fryd for øjet og sætter scenen for den sanselige rejse, der ligger forude. Når du skænker dig et glas, vil du bemærke en fængslende aroma, der antyder den komplekse smag indeni.

Hver slurk af Tabu Red Absinth er en dans af forskellige noter på din gane. Den starter med et sødt spark med anissmag, som langsomt udvikler sig til et potpourri af urteagtige undertoner. Eftersmagen er varm og dvælende, et vidnesbyrd om dens robuste alkoholindhold. Det er en temperamentsfuld drik, der kræver, at du sætter dig op og lægger mærke til den.

Tabu Red Absinth er alsidig, hvilket gør den perfekt til både at nippe til rent og blande i cocktails. Uanset om du er en spirende mixolog eller en erfaren kender, vil denne Absinth tilføje et unikt twist til dine kreationer.

Oplev det tiltrækkende ved Tabu Red Absinth. Det er ikke bare en drink, det er en rejse ind i en verden af smag og intensitet. Den er dristig, den er vovet, den er Tabu. Og når du først har smagt den, er der ingen vej tilbage.
Produktinformation
Tabu
Ny
chat Anmeldelser (0)