Clément Rhum Agricole Select Barrel 40% Vol. 0,7l | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Clément Rhum Agricole Select Barrel 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú, jemnú chuť Clément Rhum Agricole Select Barrel. Tento prémiový rum je zručne vyrobený z najčerstvejšej šťavy z cukrovej trstiny a potom dokonale vyzrieva vo vybraných dubových sudoch. Každý dúšok odhalí harmonickú zmes teplého korenia, sladkého karamelu a jemného dubového dreva. Či už si ho vychutnáte čistý, s ľadom alebo vo svojom obľúbenom koktailu, Clément Rhum Agricole Select Barrel dodá vášmu pitiu punc elegancie. Ponorte sa do tohto jedinečného chuťového dobrodružstva a zistite, prečo je to voľba pre znalcov rumu na celom svete. Urobte si každý okamih výnimočným s rumom Clément Rhum Agricole Select Barrel.

31,29 €

31,29 € Bez DPH

Popis
Pripravte sa na dráždivú chuťovú cestu s Clément Rhum Agricole Select Barrel. Tento nádherný rum je vkusnou zmesou elegancie a robustnej chuti, ktorá určite nadchne vaše chuťové bunky. Jeho jedinečný charakter je výsledkom starostlivej destilácie a zrenia vo vybraných sudoch, vďaka čomu získava lákavú hĺbku chuti, ktorej je ťažké odolať.

Prvé, čo si na Clément Rhum Agricole Select Barrel všimnete, je jeho príťažlivý zlatý odtieň. Táto farba svedčí o čase, ktorý strávil zrením v dubových sudoch, kde absorboval esenciu dreva a rozvinul svoj komplexný chuťový profil.

Pri prvom dúšku vás privíta harmonická rovnováha sladkých a korenistých tónov. Náznak sladkosti trstinového cukru je dokonale doplnený štipkou korenistého korenia, ktoré dodáva vínu zaujímavú vrstvu komplexnosti. Rovnako lákavá je aj aróma, z pohára sa šíri vôňa tropického ovocia a jemné tóny vanilky a opečeného duba.

Či už ste milovníkom rumu, alebo nováčikom, oceníte hladký záver tohto rumu. Zanecháva pretrvávajúcu chuť exotického korenia, ktorá vás pozýva na ďalší dúšok a vychutnanie si zážitku znova a znova.

Clément Rhum Agricole Select Barrel je univerzálny a môžete si ho vychutnať čistý, s ľadom alebo ako dokonalú prísadu na vylepšenie vášho obľúbeného kokteilu. Nie je to len nápoj, je to chuťový zážitok, ku ktorému sa budete chcieť vracať znova a znova.

Tak prečo čakať? Uvoľnite svoje chuťové poháriky a ponorte sa do bohatej chuti Clément Rhum Agricole Select Barrel. Koniec koncov, život je príliš krátky na obyčajný rum.
Tabuľka dát
Clément
Nové
chat Komentáre (0)