Kuna Belize Aged Ron 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kuna Belize Aged Ron 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Doprajte svojim zmyslom bohatý aromatický zážitok z Kuna Belize Aged Ron. Tento rum prémiovej kvality je dokonale vyzretý a ponúka jemnú, komplexnú chuť, ktorá ho odlišuje od ostatných. Uložený v elegantnej darčekovej škatuľke je dokonalým prekvapením pre milovanú osobu alebo luxusným potešením pre vás. Vychutnajte si hrejivosť a bohatosť Kuna Belize Aged Ron - nie je to len nápoj, je to zážitok. Vydajte sa na exotickú cestu chutí priamo zo srdca Belize. Nezabudnite, že dobré veci potrebujú čas a tento vyzretý rum stojí za každú sekundu.

34,89 €

34,89 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Zažite autentickú chuť Belize s Kuna Belize Aged Ron. Tento vynikajúci rum je skrytým klenotom, ktorý dozrel do dokonalosti, aby vám priniesol príval karibských chutí. Každý dúšok odhaľuje hladkú zmes sladkobôľnej melasy, exotického korenia a náznaku dubového dreva, ktorá v sebe ukrýva esenciu belizského vánku a tropického slnka.

Kuna Belize Aged Ron, ručne vyrábaný miestnymi remeselníkmi v Belize, nie je len nápoj, ale aj kultúrny zážitok. Je to oslava tradície, skúseností a vášne, to všetko zabalené do starostlivo navrhnutého obalu. Či už ste nadšenec rumu alebo nováčik vo svete liehovín, Kuna Belize Aged Ron určite očarí vaše zmysly.

Prezentovaný v štýlovej darčekovej škatuli je dokonalým darčekom na akúkoľvek príležitosť. Oslávte významné udalosti, vytvorte si spomienky alebo si jednoducho užite neformálny večer s priateľmi; Kuna Belize Aged Ron sľubuje nezabudnuteľný zážitok.

Vychutnajte si kvalitu belizského rumu, vychutnajte si chuť raja a dovoľte, aby vás Kuna Belize Aged Ron jedným dúškom preniesol na idylické karibské pláže. Kúpte si svoju fľašu ešte dnes a vydajte sa na kulinársku cestu do srdca Belize.

Nezabudnite, že dobrý rum nie je len nápoj, je to životný štýl. Vyberte si Kuna Belize Aged Ron - kde sa tradícia stretáva s chuťou.
Tabuľka dát
Kuna Ron
Nové
chat Komentáre (0)