FRC QUOKKA EDITION 7 Years Old Australian Small Batch Rum 46% Vol. 0,7l | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FRC QUOKKA EDITION 7 Years Old Australian Small Batch Rum 46% Vol. 0,7l

1.00 kg

52,49 €

52,49 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám 7-ročný austrálsky malosériový rum FRC QUOKKA EDITION, prémiový destilát, ktorý vás vezme na cestu do podzemia. Tento 46 % obj. 0,7 l rum je dôkazom umenia , môže sa pochváliť jedinečnou zmesou chutí, ktoré ho odlišujú od ostatných. Tento austrálsky rum, ručne vyrábaný v malých sériách, ponúka chuťový zážitok, ktorý je rovnako osobitý ako Quokka, najšťastnejšie zviera na svete, ktoré inšpirovalo jeho názov.

Kľúčové vlastnosti:

- FRC QUOKKA EDITION zreje sedem rokov, čo je proces, ktorý obohacuje jeho chuťový profil a dodáva mu jedinečnú hĺbku a komplexnosť. Tento proces zrenia umožňuje rumu rozvinúť bohatú, jemnú chuť, ktorú znalci rumu vysoko oceňujú.

- **Malosériová výroba:** Tento austrálsky rum sa vyrába v malých sériách, čo zaručuje, že každej fľaši sa venuje maximálna starostlivosť a pozornosť. Výsledkom malosériovej výroby je produkt najvyššej kvality s konzistentnou chuťou a charakterom.

- **Objem alkoholu 46 %:** Tento rum s objemom alkoholu 46 % ponúka robustný a plný zážitok. Dosahuje dokonalú rovnováhu medzi silou a jemnosťou, vďaka čomu je vynikajúcou voľbou na popíjanie čistého alkoholu alebo miešanie do koktailov.

- **Premiový austrálsky rum:** Tento rum je hrdým produktom Austrálie, ktorý stelesňuje ducha a charakter krajiny tam dole. Prezentuje výnimočnú kvalitu austrálskeho , čím stanovuje vysoký štandard vo svete liehovín.

Použitie rumu FRC QUOKKA EDITION:

Aby ste plne ocenili hĺbku chuti a komplexnosť tohto 7-ročného rumu, najlepšie je vychutnať si ho čistý alebo s ľadom. Nalejte odmerku do pohára, nechajte ho chvíľu dýchať, potom si dajte dúšok a vychutnajte jeho bohatú, jemnú chuť. Rovnako ako všetky ostatné liehoviny, aj tento rum si vychutnávajte zodpovedne.

Porovnanie rumu FRC QUOKKA EDITION:

Pri porovnaní s inými rumami vo svojej kategórii vyniká FRC QUOKKA EDITION svojím vekom, silou a výrobou v malých sériách. Zatiaľ čo mnohé rumy sa vyrábajú hromadne, tento austrálsky rum sa vyrába v malých sériách, čo zaručuje jedinečnú chuť a kvalitu, ktorej sa ťažko vyrovná. Okrem toho jeho sedemročný proces zrenia a 46 % objemu alkoholu ponúkajú hĺbku chuti a silu, ktorú ocenia milovníci rumu.

Austrálsky malosériový rum FRC QUOKKA EDITION 7 Years Old nie je len nápoj, je to zážitok. Stelesňuje ducha Austrálie a ponúka chuť, ktorá je rovnako jedinečná a radostná ako samotná Quokka. Či už ste znalec rumu alebo nadšenec destilátov, ktorý chce vyskúšať niečo nové, tento rum je ideálnou voľbou.

Upozornenie: Vždy pamätajte na zodpovedné užívanie alkoholu a uvedomte si jeho silu. Tento výrobok nie je vhodný pre tehotné ženy ani osoby mladšie ako zákonný vek na konzumáciu alkoholu.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)