Cane Island TRINIDAD 8 Years Old Rum Sherry Cask Finish Limited Edition 43% Vol. 0,7l | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cane Island TRINIDAD 8 Years Old Rum Sherry Cask Finish Limited Edition 43% Vol. 0,7l

1.00 kg

45,19 €

45,19 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Predstavujeme Cane Island TRINIDAD 8 Years Old Rum Sherry Cask Finish Limited Edition 43% obj. 0,7 l, prémiový rum, ktorý ponúka jedinečný a pozoruhodný zážitok z pitia. Tento výnimočný rum, ktorý zrel osem rokov a bol dokončený v sude po sherry, je limitovanou edíciou, ktorá predstavuje to najlepšie z karibskej rumárskej tradície. Jeho jedinečnou predajnou výhodou je jeho bohatý, komplexný chuťový profil, ktorý je výsledkom dlhšieho procesu zrenia a charakteristického spracovania v sude po sherry.

Kľúčové vlastnosti:

- Zreje osem rokov: V rume Cane Island TRINIDAD prebieha predĺžený osemročný proces zrenia, ktorý mu dodáva hĺbku a komplexnosť chuti, ktorá nemá u mladších rumov obdobu. Tento proces zrenia zaručuje bohatú, jemnú chuť, ktorú znalci rumu vysoko oceňujú.

- Dokončenie v sude po sherry: Tento rum sa dokončuje v sude po sherry, čo dodáva jeho chuťovému profilu jedinečný rozmer. Dokončenie v sude po sherry dodáva tomuto rumu tóny sušeného ovocia, orechov a korenia, čím mu dodáva vrstvu komplexnosti a bohatosti, ktorá ho odlišuje od ostatných rumov.

- Limitovaná edícia: Je to limitovaná edícia, ktorá je povinnou výbavou pre zberateľov a nadšencov. Vlastniť fľašu tohto rumu je dôkazom toho, že si ceníte kvalitu a exkluzivitu.

- 43 % objemu alkoholu: Tento rum s objemom alkoholu 43 % ponúka plnú chuť a silný zážitok z pitia. Je ideálny na popíjanie čistý alebo s ľadom, čo vám umožní plne oceniť jeho komplexnú chuť a hladký záver.

Ako si vychutnať rum Cane Island TRINIDAD:

Pre najlepší zážitok podávajte tento rum čistý alebo s ľadom. Vďaka vysokému objemu alkoholu a komplexnému chuťovému profilu je ideálny na pomalé vychutnávanie. Vždy nezabudnite piť zodpovedne a vychutnajte si jedinečné chute, ktoré tento prémiový rum ponúka.

V porovnaní s ostatnými prémiovými rumami na trhu rum Cane Island TRINIDAD vyniká svojím jedinečným spracovaním v sude po sherry a predĺženým procesom zrenia. Zatiaľ čo iné rumy môžu ponúkať jedno alebo druhé, tento rum poskytuje oboje, čo vedie k chuťovému profilu, ktorý je komplexný a jedinečný. Navyše, napriek jeho prémiovým vlastnostiam a statusu limitovanej edície je jeho cena konkurencieschopná a ponúka vynikajúci pomer ceny a kvality.

Vo svete prémiových rumov je Cane Island TRINIDAD 8 Years Old Rum Sherry Cask Finish Limited Edition 43% Vol. 0,7l výnimočnou voľbou. Jeho jedinečné vlastnosti a pozoruhodný chuťový profil z neho robia povinnú výbavu pre každého nadšenca rumu. Zažite to najlepšie z tradície výroby karibského rumu s touto výnimočnou ponukou od spoločnosti Cane Island.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)