Highland Park SPIRIT OF THE BEAR 40% Vol. 1l | Whisky z iných ostrovov | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Highland Park SPIRIT OF THE BEAR 40% Vol. 1l

1.40 kg
Preskúmajte robustnú chuť Highland Park Spirit of the Bear, prémiovej whisky, ktorá stelesňuje ducha divočiny. Uložená v nádherne spracovanej darčekovej škatuli je dokonalým darčekom pre náročného milovníka whisky vo vašom živote. Každý dúšok tejto plnej whisky s objemom 40 % vás prenesie do drsnej krajiny Highland Parku, evokujúc tóny dymovej rašeliny, bohatého medu a dráždivého nádychu korenia. Darujte výnimočnú chuť a urobte každú príležitosť nezabudnuteľnou so Spirit of the Bear. Toto nie je len whisky - je to zážitok.

51,29 €

51,29 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do bohatej, dymovej chuti Highland Park Spirit of the Bear whiskey. Tento jedinečný destilát, pochádzajúci z odľahlých Orknejských ostrovov Islands škótska, je skutočným dôkazom vikingského dedičstva a dôkladného remeselného spracovania značky. Každý dúšok tejto luxusnej whiskey odhaľuje komplexnú vrstvu rašelinového dymu a sladkého medu, čo z nej robí dokonalý nápoj pre tých, ktorí hľadajú odvážny, plný zážitok.

Spirit of the Bear je zabalená v úžasnej darčekovej škatuli a predstavuje pôsobivý darček pre každého nadšenca whisky. Či už ide o výnimočnú príležitosť, alebo len o príjemný večer v interiéri, táto whiskey určite pozdvihne tento moment. Jej výrazná chuť je dôkazom Highland Parkovej snahe vyrobiť skutočne výnimočnú single malt whisky Scotch whiskey.

Ponorte sa do skutočného ducha medveďa - symbolu sily a odvahy. Zažite odvahu tejto jemnej whiskey a nechajte ju prebudiť vaše zmysly. Highland Park Spirit of the Bear nie je len nápoj, je to cesta do srdca bohatej tradície výroby škótskej whiskey.

Na zdravie na nové zážitky a nezabudnuteľné chvíle, ktoré vám prináša Highland Park Spirit of the Bear.
Tabuľka dát
Highland Park
Nové
Región
ostatné ostrovy
chat Komentáre (0)