Gran Cava de Oro Tequila EXTRA AÑEJO 100% de Agave Azul 40% Vol. 0,05l | Tequila Extra Añejo | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gran Cava de Oro Tequila EXTRA AÑEJO 100% de Agave Azul 40% Vol. 0,05l

1.40 kg
Vychutnajte si luxusnú chuť Gran Cava de Oro Tequily Extra Añejo, prémiového destilátu vyrobeného zo 100 % modrej agáve. Táto špičková tequila je oslavou tradície a kvality a ponúka bohatú, jemnú chuť, ktorú si milovníci tequily zamilujú. Jej výrazná chuť pochádza z procesu dodatočného zrenia, vďaka čomu získava hĺbku chuti, ktorej je ťažké odolať. Či už si pripíjate na špeciálnu príležitosť, alebo sa len tak uvoľňujete po dlhom dni, Gran Cava de Oro Tequila Extra Añejo je ideálnou voľbou. Spoznajte zlatú cavu tequily a pozdvihnite svoj večer na inú úroveň.

17,09 €

17,09 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Predstavujeme vám Gran Cava de Oro Tequilu Extra Añejo, skutočný skvost vo svete kvalitných liehovín. Táto prémiová tequila je vyrobená zo 100 % modrej agáve a sľubuje autentickú, bohatú chuť, ktorá nemá konkurenciu. Zažite rozdiel už pri prvom dúšku, keď vás privíta jej komplexný a zároveň jemný chuťový profil.

Táto Extra Añejo, dokonale vyzretá, vyniká svojou zrelosťou. Čas strávený v dubových sudoch mu dodáva nádhernú rovnováhu sladkých a korenistých tónov, pričom si zachováva sviežu sviežosť agáve. Každý dúšok prináša symfóniu chutí, ktorá určite uchváti vaše zmysly a zanechá vo vás túžbu po ďalších dúškoch.

Gran Cava de Oro Tequila Extra Añejo so 40 % objemom dodáva tú správnu šťavu. Je dostatočne silná na to, aby ste si ju mohli vychutnať samostatne, a zároveň dostatočne jemná na to, aby doplnila váš obľúbený koktail. Či už ste znalec tequily alebo začínajúci nadšenec, tento destilát vás určite zaujme svojou hlbokou hĺbkou a všestrannosťou.

Kúzlo Gran Cava de Oro sa však neobmedzuje len na jeho chuť. Táto tequila zabalená v štýlovej fľaši je skvelým doplnkom vášho domáceho baru alebo premysleným darčekom pre blízkeho človeka.

Ak hľadáte tequilu, ktorá skutočne stelesňuje ducha Mexika, nehľadajte ďalej ako Gran Cava de Oro Tequila Extra Añejo. Nie je to len nápoj, je to oslava tradície, remeselnej zručnosti a tých najlepších vecí v živote. Tak prečo čakať? Doprajte si fľašu ešte dnes a objavte zlatý štandard tequily.
Tabuľka dát
Cava de Oro
Nové
chat Komentáre (0)