Canella Valdobbiadene Prosecco Superiore Millesimato Brut DOCG 2021 11% Vol. 0,75l | Prosecco | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Canella Valdobbiadene Prosecco Superiore Millesimato Brut DOCG 2021 11% Vol. 0,75l

1.00 kg

17,09 €

17,09 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Predstavujeme vám Canella Valdobbiadene Prosecco Superiore Millesimato Brut, špičkové talianske šumivé víno, ktoré sa určite stane hitom na vašom najbližšom stretnutí! Nie je to len tak hocijaké Prosecco, je to DOCG, čo znamená, že sa vyrába v najkvalitnejších a najprísnejšie regulovaných oblastiach Talianska. A verte nám, že rozdiel je cítiť.

Toto Prosecco, ktoré vyrobilo uznávané vinárstvo Canella, je známe svojou elegantnou, harmonickou chuťou. Je to štýl Brut, čo znamená, že je suché a svieže, ale zároveň má bohatý, komplexný charakter, ktorý je absolútne podmanivý. Očakávajte živý buket s tónmi zeleného jablka, bielej broskyne a jemnými kvetinovými tónmi. V chuti je nádherne vyvážené, s osviežujúcou kyselinkou a zamatovou textúrou, ktorej sa jednoducho nedá odolať.

Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo si jednoducho užívate pokojný večer doma, Prosecco Canella Valdobbiadene Superiore Millesimato Brut je dokonalou voľbou. Vychutnajte si ho ako aperitív alebo ho skombinujte s ľahkými predjedlami, jedlami z morských plodov alebo krémovými cestovinami, aby ste pozdvihli svoj zážitok z jedla.

Tak prečo čakať? Doprajte si fľašu Canella Valdobbiadene Prosecco Superiore Millesimato Brut ešte dnes a objavte čaro talianskeho šumivého vína najvyššej kvality. Nebudete sklamaní!
Tabuľka dát
Canella
Nové
chat Komentáre (0)