Cihuatán 8 Solera Gran Reserva 40% Vol. 0,7l | Miešaný rum Solera | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cihuatán 8 Solera Gran Reserva 40% Vol. 0,7l

1.00 kg

24,89 €

24,89 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Cihuatán 8 Solera Gran Reserva, prémiový rum, ktorý je dôkazom umenia destilácie. Táto fľaša tekutého zlata s objemom 40 % a objemom 0,7 l je jedinečnou zmesou rumov, ktoré zrejú osem rokov v systéme Solera. Rum Cihuatán 8 Solera Gran Reserva, vyrobený v srdci Salvadoru, nie je len rumom, je to zmyslová cesta ponorená do bohatej histórie a kultúry svojej vlasti.

Kľúčové vlastnosti:

- **Osemročné zrenie**: Cihuatán 8 Solera Gran Reserva zreje osem rokov v sudoch z amerického duba, čo mu dodáva bohatý a komplexný chuťový profil. Tento dlhší proces zrenia umožňuje rumu získať hlbokú jantárovú farbu a plnú chuť, ktorá je hladká a zároveň robustná.

- **Solera System**: Tento rum zreje tradičným systémom Solera, čo je jedinečný proces, pri ktorom sa postupne miešajú rumy rôzneho veku. Vďaka tejto metóde má rum Cihuatán 8 Solera Gran Reserva konzistentnú, dobre vyvinutú chuť, ktorá svedčí o majstrovstve jeho liehovarníkov.

- **Premiová kvalita**: Tento rum so 40 % objemu alkoholu je prémiovou ponukou určenou pre náročných spotrebiteľov. Svedčí o kvalite a remeselnej zručnosti, ktoré sú súčasťou každej fľaše Cihuatán 8 Solera Gran Reserva.

- **Krásne balenie**: Cihuatán 8 Solera Gran Reserva sa dodáva vo fľaši s objemom 0,7 l, ktorá je elegantne zabalená, aby odrážala svoju prémiovú kvalitu. Dizajn fľaše odkazuje na bohaté kultúrne dedičstvo Salvádoru a je ideálnym darčekom pre milovníkov rumu.

Ako si vychutnať rum Cihuatán 8 Solera Gran Reserva:

Aby ste plne ocenili hĺbku a komplexnosť tohto prémiového rumu, najlepšie je vychutnať si ho čistý alebo s ľadom. Nalejte si malé množstvo do pohára a chvíľu si vychutnajte jeho bohatú jantárovú farbu a lákavú vôňu. Napite sa a nechajte sa unášať hladkou, plnou chuťou.

Pri konzumácii Cihuatán 8 Solera Gran Reserva je nevyhnutné piť zodpovedne. Vďaka vysokému obsahu alkoholu ide o silný destilát, preto by sa mal vychutnávať pomaly a s mierou.

Komparatívna výhoda:

Cihuatán 8 Solera Gran Reserva vyniká jedinečnou kombináciou kvality, tradície a kultúrneho dedičstva. Na rozdiel od iných rumov zreje osem rokov a dozrieva systémom Solera, vďaka čomu má výrazný chuťový profil, ktorý je komplexný a dobre zakomponovaný. Okrem toho ponúka vynikajúci pomer ceny a kvality, pretože poskytuje prémiový rumový zážitok za konkurencieschopnú cenu.

Na záver možno povedať, že Cihuatán 8 Solera Gran Reserva je viac ako len rum; je to oslava bohatého kultúrneho dedičstva El Salvadoru a svedectvo o remeselnej zručnosti jeho liehovarníkov. Či už ste rumový nadšenec alebo nováčik, tento prémiový rum vás určite zaujme svojou hĺbkou chuti, kvalitou a eleganciou.
Tabuľka dát
Cihuatán
Nové
chat Komentáre (0)