Taittinger Champagne NOCTURNE Sec 12,5% Vol. 0,75l in Geschenkbox | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Taittinger Champagne NOCTURNE Sec 12,5% Vol. 0,75l in Geschenkbox

1.40 kg
Objavte eleganciu a rafinovanosť v šumivom víne - Taittinger Champagne Nocturne Sec. Toto luxusné šampanské je obľúbené vo svete za jeho jedinečnú chuť a vyváženú kyslosť. Pochádza z prestížnej francúzskej vinárne Taittinger, ktorá je známa svojou dlhoročnou tradíciou a kvalitou. Champagne Nocturne Sec je skvostom medzi šampanskými, ktorý vás očarí svojim bohatým ovocným buketom a jemnými perličkami na jazyku. Jeho elegantná darčeková krabička robí z neho dokonalý darček pre milovníkov vína. Pripojte sa k tým, ktorí si už vychutnávajú túto špeciálnu pochúťku. Skúste Taittinger Champagne Nocturne Sec a nechajte sa uniesť jeho lahodnými tónmi.

59,19 €

59,19 € Bez DPH

Popis
Doprajte si nádheru šampanského Taittinger Champagne NOCTURNE Sec. Toto pozoruhodné šampanské je stelesnením luxusu a sofistikovanosti, ručne vyrobené ctihodnou rodinou Taittinger, ktorá je celosvetovo uznávaná pre svoje majstrovstvo vo výrobe šampanského.

Taittinger Champagne NOCTURNE Sec je fascinujúca zmes hrozna Chardonnay, Pinot Noir a Pinot Meunier. Výsledkom je dráždivo svieže a zároveň jemné šampanské s nádherným buketom broskýň, marhúľ a nádychom medu. Toto prémiové šampanské očarí vaše zmysly svojím bohatým zlatistým odtieňom a vytrvalým perlením.

Stačí jeden dúšok šampanského Taittinger Champagne NOCTURNE Sec a prenesiete sa do vinohradov vo francúzskej Remeši, kde sa starostlivo zbiera každé hrozno. Nie je to len šampanské, je to oslava vo fľaši, ktorá sľubuje nezabudnuteľný degustačný zážitok vďaka komplexnému a vyváženému chuťovému profilu.

Či už si chcete pripomenúť výnimočnú príležitosť, alebo si jednoducho pripiť na záver dlhého dňa, šampanské Taittinger NOCTURNE Sec je dokonalou voľbou. Elegantná a štýlová fľaša zdobená drobnými bublinkami a odleskami striebra je príkladom elegancie a vznešenosti, ktorá sa v nej skrýva.

Odhaľte čaro francúzskeho luxusu s Taittinger Champagne NOCTURNE Sec. Nie je to len nápoj, ale zážitok. Urobte si nezabudnuteľné chvíle s týmto znamenitým šampanským, ktoré je dôkazom neochvejného úsilia rodiny Taittinger o kvalitu a rafinovanosť. Pripite si na dobré chvíle so šampanským Taittinger NOCTURNE Sec. Je to naozajstný dúšok neba.
Tabuľka dát
Taittinger
Nové
chat Komentáre (0)