Österreich Gold Rosé - mit 23 Karat Blattgold 9,5% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Österreich Gold Rosé - mit 23 Karat Blattgold 9,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Vychutnajte si luxusnú chuť Rakúska s naším zlatým ružovým vínom Österreich, jemne napusteným 23-karátovým zlatom. Táto bohatá, elegantná zmes je ideálna na oslavy alebo jednoducho na potešenie po dlhom dni. Vďaka podmanivému ružovému odtieňu a jemnej, ale lákavej vôni nie je toto víno len nápojom, ale zážitkom. Doprajte sebe alebo blízkej osobe jedinečnú zmes chutí v našom víne Gold Rosé. Nezabudnite, že každý dúšok je chuťou čistého zlata!

10,19 €

10,19 € Bez DPH

Popis
Zažite chuť luxusu s naším prémiovým Österreich Gold Rosé. Toto elegantné víno je jedinečnou zmesou bohatej chuti a nádychu 23-karátového zlata, ktorá ponúka pôžitok z pitia a nezabudnuteľný zážitok. Jeho podmanivý ružový odtieň je len začiatkom cesty, ktorá čaká na vaše chuťové bunky.

Österreich Gold Rosé je precízne spracované majstrovské dielo, ktoré sa starostlivo vyrába v bujných rakúskych vinohradoch. Každý dúšok prináša symfóniu chutí - od počiatočných sviežich tónov červeného ovocia až po jemne sladký záver. Čo však toto ružové víno skutočne odlišuje, je pridanie pravého plátkového zlata. Tento nádych bohatstva nielenže dodáva vínu vizuálnu príťažlivosť, ale tiež vylepšuje jeho chuť a dodáva chuťovému profilu jedinečnú hĺbku a komplexnosť.

Toto rosé nie je len víno, je to oslava vo fľaši. Vďaka svojmu výraznému charakteru je ideálnym doplnkom na výnimočné príležitosti, alebo keď si jednoducho chcete dopriať niečo výnimočné. Či už ste znalec vína alebo začiatočník, Österreich Gold Rosé sľubuje, že oslní vaše zmysly a zanechá vo vás túžbu po ďalšom.

Tak prečo čakať? Pozdvihnite pohár na lepšie veci v živote s Österreich Gold Rosé. Pretože každý deň si zaslúži nádych zlata.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)