Laurent Perrier Champagne HARMONY Demi-Sec 12% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Laurent Perrier Champagne HARMONY Demi-Sec 12% Vol. 0,75l

1.40 kg
Zažite luxusnú chuť šampanského Laurent Perrier Harmony Demi-Sec. Toto jemné bublinkové víno sa môže pochváliť harmonickou zmesou sladkosti a kyslosti, ktorá poteší vaše chuťové bunky. Za svoj jedinečný chuťový profil vďačí precíznemu zloženiu Chardonnay, Pinot Noir a Meunier. S objemom alkoholu 12 % je to dokonalý nápoj, ktorý pozdvihne každú oslavu. Vďaka výrazným ovocným a kvetinovým tónom sa fantasticky hodí k dezertom alebo ako lahodný aperitív. Otvorte fľašu tohto znamenitého šampanského a nechajte oslavu začať. Na zdravie a dobrú náladu so šampanským Laurent Perrier Harmony Demi-Sec!

55,79 €

55,79 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Vstúpte do sveta rafinovaného pôžitku so šampanským Laurent Perrier Harmony Demi-Sec. Toto šampanské s nádhernou zmesou sladkosti a sviežosti je dokonalým spoločníkom na vaše výnimočné príležitosti, oslavy alebo len na príjemný večer.

Toto šampanské, ktoré sa môže pochváliť jedinečnou rovnováhou chutí, je harmonickou zmesou hrozna Chardonnay, Pinot Noir a Meunier. Podmaní si vaše zmysly zlatožltým odtieňom, jemnými bublinkami a živým perlením. Z každého pohára sa šíri vôňa medu a sušeného ovocia, ktorá naznačuje, aký lahodný zážitok na vás čaká.

Na jazyku je šampanské Laurent Perrier Harmony Demi-Sec skutočným pôžitkom. Sladkosť a guľatosť sú nádherne vyvážené osviežujúcou kyselinkou. Chuť je bohatá a komplexná, s tónmi zrelého ovocia, medu a korenia, ktoré tancujú na jazyku - skutočná symfónia chutí, po ktorej budete chcieť viac.

Či už oslavujete významný míľnik, pripíjate si na lásku, alebo si jednoducho užívate večer s priateľmi, toto šampanské je vynikajúcou voľbou. Jeho výrazný chuťový profil sa skvele kombinuje s rôznymi jedlami, od morských plodov a bieleho mäsa až po dezerty a syry.

Tak prečo čakať? Otvorte fľašu šampanského Laurent Perrier Harmony Demi-Sec a nechajte oslavu začať. Vychutnajte si luxusný zážitok a postarajte sa o každý okamih. Nezabudnite, že život je príliš krátky na obyčajné šampanské. Vyberte si Laurent Perrier, vyberte si výnimočnosť.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)